Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2017

Eldorado: Αναστέλλει την λειτουργία της. Εκβιάζει μια παραδομένη κυβέρνηση που ανακήρυξε ως νέο δόγμα, το Grinvest

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι του νέου κυβερνητικού δόγματος, του Grinvest, που εξήγγειλε πανηγυρικά ο Αλ. Τσίπρας κατά την επίσκεψή του Macron στην Αθήνα και στην ομιλία του στην ΔΕΘ, και η Eldorado άδραξε την ευκαιρία να προχωρήσει σε ανοικτό εκβιασμό, απαιτώντας από την κυβέρνηση “γη και ύδωρ”, διότι αλλιώς θα διατρέξει τον “κίνδυνο” να σκιάσει το προφίλ που φιλοτεχνεί ως η πλέον φιλική (!) κυβέρνηση για ξένες επενδύσεις.

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα τα εγκαίνια του Δημοτικού Σχολείου Γαλάτιστας

Με πολλές ευχές για καλή χρονιά, υγεία και πρόοδο ξεκίνησε το σχολικό έτος 2017 - 2018 στα σχολεία του Δήμου Πολυγύρου. Στη Γαλάτιστα παραδόθηκε και επίσημα το νέο 12θέσιο διδακτήριο, έργο που υλοποιήθηκε με πόρους του ΕΣΠΑ (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία – Θράκη 2007-2013). Την κορδέλα έκοψαν μαζί ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο Δήμαρχος Σιθωνίας στον αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά

Στον Αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Νικολάου και του ΕΠΑΛ Νικήτης για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς βρέθηκε ο Δήμαρχος Σιθωνίας κ. Ιωάννης Τζίτζιος και ευχήθηκε σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά.
 Ο κ.Τζίτζιος σε μήνυμά του αναφέρει:
«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θέλω να ευχηθώ απ’ την καρδιά μου καλή δύναμη, υπομονή, επιμονή και συνεργασία για να επιτευχθούν οι στόχοι του καθενός.
Η φροντίδα της δημοτικής αρχής Σιθωνίας είναι συνεχής για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σχολικού περιβάλλοντος που θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων και των επιδιώξεων μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.»

Χαιρετισμός Διευθύντριας Α/θμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής