Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2017

Στη Γαλάτιστα ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Στην ανάγκη ανάπτυξης του πρωτογενούς τομέα, ο οποίος έχει τεράστιες δυνατότητες στη χώρα, αναφέρθηκε ο Αν. Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος, που κήρυξε σήμερα το πρωί την έναρξη των εργασιών ημερίδας στο πλαίσιο της 7ης Γιορτής Κτηνοτροφίας – Γεωργίας Γαλάτιστας.
Αφού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί μια παράταση λίγων ημερών όσον αφορά τους δασικούς χάρτες, σημείωσε ότι μετά την ολοκλήρωση των δασικών χαρτών

Η επίσημη πρώτη ανακοίνωση του συνδυασμού ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ¨ για τις επερχόμενες επιμελητηριακές εκλογές.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες επιχειρηματίες.

Oι νέες επιχειρηματικές συνθήκες και οι αλλαγές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια εν μέσω οικονομικής κρίσης, μας αναγκάζουν να κινηθούμε σε άλλους ρυθμούς αλλά και νέα φιλοσοφία. 
Πριν από δύο έτη περίπου ξεκίνησα μία πορεία ενημέρωσης και ευρύτερης γνωριμίας με επιχειρηματίες του Νομού γνωστοποιώντας τους την επιθυμία μου να διεκδικήσω την προεδρία του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής στις επερχόμενες εκλογές του Δεκεμβρίου. 
Έχοντας οργανώσει μία δυναμική ομάδα με νέους, καταρτισμένους, επιτυχημένους επιχειρηματίες, με καινούριες ιδέες και όραμα, αλλά κυρίως την πρόθεσή τους για άοκνη και ανιδιοτελή προσφορά, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε στο νομό αυτή την εναλλακτική λύση που τόσο πολύ επιθυμούμε. 
Στο δικό μας συνδυασμό δεν χωρούν και κυρίως δεν «επιβάλλονται» κομματικές ή άλλες παρεμβάσεις από ¨κέντρα¨ τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το επιχειρείν.

Σπασμένο καράβι