Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Τούρκοι τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στο Δήμο Σιθωνίας


Ο πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων Ανατολικής Θράκης (TÜRSAB), Orhan Çebi, μαζί με τουριστικούς  πράκτορες και δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας επισκέπτονται το Δήμο Σιθωνίας, στο πλαίσιο της συνεργασίας που ξεκίνησε τον περσινό Απρίλιο με σκοπό την προώθηση των τουριστικών αφίξεων από τη γείτονα χώρα.

17ο International Folk & Music Festival στο Ν.Μαρμαρά

Το 17ο International Folk & Music Festival  θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Μαρμαρά.

Χορευτικά από έξι χώρες θα παρουσιάζονται κάθε απόγευμα από 25 έως 30 Μαϊου στην κεντρική προβλήτα του Ν. Μαρμαρά .
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Σιθωνίας και της Δημοτικής Κοινότητας Ν.Μαρμαρά.

Εγκαίνια Έκθεσης Ζωγραφικής Νέων Αμμουλιανής

Το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά την έκθεση ζωγραφικής νέων Αμμουλιανής, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν χθες, σε μια κατάμεστη αίθουσα από μικρούς μαθητές, οι οποίοι παράλληλα με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση - αφιέρωση στα παραολυμπιακά αθλήματα που διοργανώθηκε με μέριμνα του Δήμου, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν και να εμπνευστούν από τα δημιουργήματα των συνομηλίκων και συνδημοτών τους!

Όραμα Πολιτών: "ΘΑΜΜΕΝΑ ΣΤΗ ΓΗ" ΤΑ ΕΡΓΑ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ-ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Ακόμη μία αποτυχία της νέας Δημοτικής Αρχής Αριστοτέλη έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των αποτυχιών της. Αποτυχίες οι οποίες έχουν άμεσο αντίκτυπο στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής και πλήττουν την εικόνα της και την ανάπτυξη της.
 400.000 Ευρώ χαμένα και «θαμμένα στη γη» από τη νέα Δημοτική Αρχή Αριστοτέλη αναφορικά με τα έργα  επέκτασης του  ηλεκτροφωτισμού και της αποξήλωσης του εναερίου δικτύου της Αρναίας.

Ευθύμης Καρανάσιος: Θα τα έσκιζαν τότε…τώρα ψήφισαν το σκληρότερο Μνημόνιο.

Οι 153 ψήφισαν στη Βουλή τα μέτρα του σκληρότερου μνημονίου της «πρώτης φορά αριστερά» των Τσίπρα – Καμμένου.
Ψήφισαν το 4ο μνημόνιο που δεν θα έχει χρηματοδότηση από τους δανειστές, είναι αυτό που έφεραν εκείνοι που θα τα έσκιζαν, αυτοί που θα χτυπούσαν τα νταούλια για να χορεύουν οι δανειστές. Είναι αυτοί που κατηγορούσαν ως δωσίλογους και προδότες όσους ψήφιζαν τα προηγούμενα μνημόνια. Ένα Μνημόνιο το οποίο τελικά εξυπηρετεί ένα και μόνο σκοπό. Την παραμονή του κ. Τσίπρα στην εξουσία.

Για όσους αναρωτιούνται...

...γιατί άλλαξε η σειρά ομιλιών των πολιτικών αρχηγών κατά τη συζήτηση του 4ου μνημονίου (2ου αριστερού), η εξήγηση είναι πολύ απλή:

Ο Τσίπρας ήθελε να δει, οπωσδήποτε, το Survivor και την ελληνοτουρκική κόντρα!!!