Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Μελανσόν: Εγώ δεν είμαι Τσίπρας να διαπραγματεύομαι 17 ώρες με Ευρωπαίους που με προσβάλλουν

Έχουν πει συχνά ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «ο Μελανσόν της Ελλάδας». Αλλά στη Γαλλία ο νεοκομμουνιστής υποψήφιος υπόσχεται ότι δεν πρόκειται να μπει σε διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους, όπως έγινε με τον Ελληνα πρωθυπουργό.
«Εγώ δεν είμαι ο Αλέξης Τσίπρας, δεν διαπραγματεύομαι 17 ώρες με ανθρώπους που με προσβάλλουν», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας με τη σημαία της ριζοσπαστικής Αριστεράς Ζαν-Λικ Μελανσόν, μιλώντας στον ιστότοπο της γαλλικής εφημερίδας Le Parisien.

Τα τελευταία, μετά τα τελευταία

Περί «μελετών και έργων αποκατάστασης» στον οικισμό της Στρατονίκης

Με ιδιαίτερη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες μέρες την διακίνηση επιστολής – ανακοίνωσης από μέρους του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Στρατονίκης, και επί σειρά ετών αιρετού εκπροσώπου του οικισμού στο δημοτικό συμβούλιο ή σε Επιστημονικές Επιτροπές, με την οποία ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, απευθύνεται “προς όλους τους κατοίκους της Στρατονίκης”, νίπτοντας τας χείρας του για τα προβλήματα του οικισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω επιστολή – ανακοίνωση δεν κοινοποιήθηκε ποτέ, ως όφειλε, στη Δημοτική Αρχή και τους πολιτικούς και καθ' ύλην Προϊσταμένους του κ. Προέδρου, τον κ. Δήμαρχο και τον τοπικό Αντιδήμαρχο, παρ' ότι ρητά τους κατονομάζει, επιρρίπτοντάς τους ευθύνες.

ΕΚΑΒ: Ενημέρωση για τα πρόσφατα περιστατικά διακομιδών στη Χαλκιδική

Το ΕΚΑΒ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για τα πρόσφατα περιστατικά διακομιδών στη Χαλκιδική. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: "Εκ μέρους της Διοίκησης του ΕΚΑΒ καταρχάς θα θέλαμε να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια για τον χαμό δύο συνανθρώπων μας, στα τραγικά περιστατικά στην Ουρανούπολη και στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής. Ωστόσο, θεωρούμε καθήκον και υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε την κοινωνία για τα εν λόγω περιστατικά, κάνοντας ψύχραιμη αποτίμηση των γεγονότων και ελέγχοντας τους παράγοντες που οδήγησαν σ’ αυτά: