Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

                                                            ΠΡΟΣ:    
Τον Πρόεδρο της Κυβερνήσεως ,
Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα.

κ. Πρόεδρε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

--Μας νικήσατε. Μετά από κινητοποίηση 24ων ημερών γυρίσαμε στα χωριά και  στα χωράφια μας πλήρως απογοητευμένοι και βαθύτατα προβληματισμένοι.
--Δεν καταφέραμε να σας πείσουμε να μας δώσετε ελπίδα. Αντίθετα εσείς καταφέρατε να μας διασπάσετε σε έχοντες και μη, σε πατρίκιους και πληβείους. Καταφέρατε να σπείρετε μεταξύ μας τη διχόνοια και την καχυποψία, που τόσο ακριβά πληρώσαμε στο παρελθόν, και μάλιστα σε μια εποχή που ο συνεργατισμός και η αλληλεγγύη μεταξύ μας αποτελούν απόλυτη ανάγκη και απαραίτητη προϋπόθεση επιτυχίας.

Tiverious στον Πολύγυρο 3&4 /3/2017


ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ»

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών ολοκληρώθηκαν οι δύο δράσεις που οργάνωσε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυγύρου το Μορφωτικό – Πολιτιστικό – Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «Αριστοτέλης». Η πρώτη αφορούσε τον Β΄ κύκλο του προγράμματος ζωγραφικής με την ζωγράφο Καίτη Ζγέμπα για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού , 7 έως 14 ετών, σε δύο ομάδες των 15 ατόμων και η δεύτερη το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας παιδιών 5 έως 10 ετών «ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ. Ώρα δημιουργίας» με την Έφη Λιάρα.

Ο Γ. Βαγιωνάς στο Kontra Channel

Απόψε, 2-3-2017, στις 12:00 ο Βουλευτής της ΝΔ στη Χαλκιδική, Γεώργιος Βαγιωνάς είναι καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου στην εκπομπή του στο Kontra Channel