Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

"Όραμα Πολιτών" για τη διατήρηση του Α.Τ Αρναίας

Παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αριστοτέλη, για τη διατήρηση του Α.Τ Αρναίας την οποία η υφιστάμενη Δημοτική Αρχή δεν εφήρμοσε και πρακτικά υπονόμευσε, αρνούμενη να υλοποιήσει τη διαπαραταξιακή συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό που θα είχε ως αποτέλεσμα την ενημέρωση του για το δίκαιο αίτημα της Β.Χαλκιδικής, η διατήρηση του Α.Τ Αρναιας αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα!

Επίσκεψη του Βουλευτή Γ. Βαγιωνά στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου

Τα γραφεία και τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πολυγύρου- Αγροτικού Συνεταιρισμού θα επισκεφθεί τη Δευτέρα, 20 /2/2017 στις 12:00,  ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Γεώργιος Βαγιωνάς.
Ο βουλευτής θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού, κ. Ευάγγελο Ευαγγελινό και τα μέλη του Δ.Σ. για να συζητήσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν. 
Την ίδια μέρα θα βρίσκεται   στο πολιτικό του γραφείο, στον Πολύγυρο, από τις  13.00 μ.μ.  όπου θα δεχθεί πολίτες, εκπροσώπους φορέων και παραγωγικών τάξεων. 


Σκληρός αγώνας

Ανάρτηση δασικών χαρτών Χαλκιδικής και υποβολή αντιρρήσεων

Από την Διεύθυνση Δασών Χαλκιδικής ανακοινώνεται ότι με την 3847/17-02-2017 ταυτάριθμη απόφασή μας, αναρτήθηκαν στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας της ΕΚΧΑ Α.Ε. https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx οι δασικοί χάρτες στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής (όπως ο κατωτέρω πίνακας) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 του Ν. 3889/2010 (ΦΕΚ 182 Α΄), όπως ισχύει.
Για τους αναρτημένους δασικούς χάρτες μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λάβει γνώση στην ανωτέρω ιστοσελίδα της ΕΚΧΑ Α.Ε., μέσω της οποίας, και μόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου τους.