Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Ύμνοι της Χ.Α. στο τρίτο Ράιχ και τα Ες Ες

Τρίτη 14/2/2017: ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Λαμπρή Αρχή του αναπτυξιακού «Έτους Αριστοτέλη» 2017 με τις εκδηλώσεις αδελφοποίησης του Δήμου Σέστρορετσκ Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας με τον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής.

1.jpg
Πρωτόκολλο αδελφοποίησης και σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμαρχος Αριστοτέλη Χαλκιδικής, κ.κ. Γεώργιος Ζουμπάς και ο Δήμαρχος Σέστρορετσκ Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας, κ.κ. Alexander Belsky, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου τ.ε., βάζοντας τις βάσεις μιας μακρόχρονης, πολύπλευρης και αμοιβαία επωφελούς σχέσης μεταξύ των δύο περιοχών. Το σύμφωνο ψηφίστηκε ομόφωνα από τα Δημοτικά Συμβούλια των δύο Δήμων και προβλέπει την κατάρτιση διετούς προγράμματος δράσεων στους τομείς του τουρισμού, του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας, αλλά και της προώθησης εμπορικών και άλλων οικονομικών συναλλαγών, σχέσεων και συνεργασιών, που θα υλοποιηθούν με τη δημιουργία Κοινών Επιτροπών και την υπογραφή επιμέρους θεματικών προγραμματικών συμβάσεων.

Σχετικά με την προσπάθεια εκφοβισμού των ελλήνων ευρωβουλευτών που συμμετέχουν στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου.

Καταδικάζουμε απερίφραστα, την απαράδεκτη -ως προς το ύφος και το περιεχόμενο- από 27/01/2017 επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου της μεταλλευτικής εταιρείας Ελληνικός Χρυσός, προς τους πέντε (5) Έλληνες ευρωβουλευτές, κ.κ Κωνσταντίνα Κούνεβα, Σοφία Σακοράφα, Νότη Μαριά, Σωτήρη Ζαριανόπουλο και Νίκο Χουντή, οι οποίοι στις 24/01/2017,άσκησαν ελεύθερα και κατά συνείδηση, όπως κάθε εκπρόσωπος του Ελληνικού λαού οφείλει, το κοινοβουλευτικό τους έργο στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Χορευτική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.


"Αγιονέρι" στον Πολύγυρο


ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΙΩΤΩΝ