Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκινά η Κινηματογραφική Λέσχη του Δήμου Πολυγύρου

Ο Δήμος Πολυγύρου με πολύ φροντίδα και μεγάλη χαρά, εγκαινιάζει την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 την Κινηματογραφική του Λέσχη που ευελπιστεί να γίνει θεσμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης. 
Βασικοί στόχοι της Λέσχης είναι η προώθηση της τέχνης του κινηματογράφου στον Δήμο μας, η γνωριμία του κοινού με το έργο σημαντικών δημιουργών, η ενημέρωση των φίλων του καλού κινηματογράφου για τις τάσεις και αναζητήσεις σύγχρονων αξιόλογων σκηνοθετών, η εξάπλωση γενικά της κινηματογραφικής παιδείας στον τόπο μας.
Είναι μια νέα πολιτιστική δράση, που στοχεύει να μεγαλώσει την παρέα αυτών που αγαπούν τον καλό κινηματογράφο και την ατμόσφαιρα της κινηματογραφικής αίθουσας.
Μοναδικές βραδιές ποιοτικού σινεμά θα μας ταξιδέψουν στα πιο μεγάλα αριστουργήματα της 7ης Τέχνης των τελευταίων χρόνων στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου, που έχει άρτια εξοπλιστεί για το σκοπό αυτό.

"Έτσι κι αλλιώς" ...Τσικνοπέμπτη στα Βράσταμα


Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Εμπορικού Συλλόγου Ν. Μουδανιών

Η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Νέων Μουδανιών, όπως προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017, είναι η ακόλουθη:

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Χαλίφης στη θέση του χαλίφη θέλει να γίνει ο εγκέφαλος του συντονιστικού της Ιερισσού.

Του Αθανάσιου Γ. Καρίνα
Το τελευταίο ανακοινωθέν του εγκεφάλου του Συντονιστικού της Ιερισσού ενάντια στην εξόρυξη χρυσού προδίδει την πλήρη διακοπή κάθε διαύλου επικοινωνίας των antigold με την πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου (ΥΠΕΝ). Απηύδησε ο αρχι-antigold και αποφάσισε να δώσει γραμμή στην πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ με δημόσιο τρόπο, μέσα από τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, με πολλαπλούς στόχους αλλά κυρίως επιδιώκοντας να εκβιάσει την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΝ και να προκαταλάβει τις κινήσεις της.
Ο αρχι-antigold προσπαθεί καταρχήν να οριοθετήσει και να προδιαγράψει το πλαίσιο δράσης που θα ακολουθήσει το ΥΠΕΝ, σε βραχυπρόθεσμο και μεσοπρόθεσμο ορίζοντα. Επικαλούμενος δήθεν πηγές προβλέπει ανατρεπτικές εξελίξεις οι οποίες αποσκοπούν, σε τι άλλο, στο κλείσιμο των μεταλλείων, προκειμένου να αποφευχθούν οι λιμοί, οι σεισμοί και οι καταποντισμοί που κατά καιρούς έχει προβλέψει.

Tiverious 11/2/2017 στον Πολύγυρο


ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ