Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Λαϊκή Ενότητα:Η παρουσίαση της πρότασης για τη μετάβαση στο εθνικό νόμισμα

Ιγγλέζη (ΣΥΡΙΖΑ): Ζητά αναδρομικά για εκπαιδευτικούς αποσπασμένους σε βουλευτικά γραφεία

Να δοθούν αναδρομικά οδοιπορικά και υπερωρίες σε εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι σε βουλευτικά γραφεία για τα έτη 2014 και 2015 ζητάει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αικατερίνη Ιγγλέζη με τροπολογία που κατέθεσε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.
Όπως τονίζεται στην τροπολογία "με την παρούσα ρύθμιση επιδιώκεται να πληρωθούν δαπάνες χιλιομετρικής αποζημίωσης, ημερήσιας κίνησης εκπαιδευτικών, μελών ΠΥΣΠΕ, Δ/ντή εκπαίδευσης, υπαλλήλων για την παροχή εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου, υπερωριακής απασχόλησης εκπαιδευτικών δημοτικών σχολείων και αποσπασμένων σε βουλευτικά γραφεία, που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2014 καθώς και του

CORSO στον Πολύγυρο, 11-2-2017


ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΚΑΠΗ ΟΛΥΝΘΟΥ

Παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, κ. Αστέριου Ζωγράφου, του Προέδρου του τοπικού Ολύνθου κ. Νικόλαου Αυγέρου και του Δημοτικού Συμβούλου κ. Άγγελου Ζαβράκογλου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Ολύνθου από την πρόεδρο του Μορφωτικού - Πολιτιστικού - Αθλητικού και Κοινωνικού Νομικού Προσώπου του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», κ. Ιφιγένεια Κυριάκου.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ σε μία ζεστή και γεμάτη χαμόγελα ατμόσφαιρα αντάλλαξαν ευχές για καλή χρονιά με υγεία. Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Αργύρης Συκιώτης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πολυγύρου και την Πρόεδρο του «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ» για την βοήθεια και καλή συνεργασία.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΧΑΤΣΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ