Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Πρόσκληση σε εκδήλωση του Δήμου Αριστοτέλη

Αδελφοποίηση του Δήμου Αριστοτέλη με τον Δήμο Σέστρορετσκ της Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας

Σύμφωνο φιλίας και συνεργασίας πρόκειται να υπογράψουν ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Γεώργιος Ζουμπάς και ο Δήμαρχος Σέστρορετσκ Αγίας Πετρούπολης Ρωσίας κ. Alexander Belsky, βάζοντας τις βάσεις μιας μακροχρόνιας και πολύπλευρης σχέσης των δύο Δήμων. Ο Δήμος του Σεστρορετσκ, ένας από τους εννιά ομόσπονδους Δήμους της Αγίας Πετρούπολης, είναι ένας από τους μεγαλύτερους Τουριστικούς προορισμούς της περιοχής, κέντρο Λουτροθεραπείας και μονάδων ευεξίας.

Κοπή βασιλόπιτας από το Σύλλογο Μεσιτών Χαλκιδικής


Ελληνικός Χρυσός - η ώρα της σύμβασης

Ελληνικός Χρυσός - η ώρα της σύμβασης 
(η γυναίκα του Καίσαρα ούτε φαίνεται, αλλά ούτε είναι)
Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, βασισμένα σε πηγές του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, το Ελληνικό Δημόσιο πρόκειται να προσφύγει στη διαιτησία, με θέμα την παραβίαση της σύμβασης της Ελληνικός Χρυσός με το Δημόσιο. Από τη προσφυγή στη διαιτησία προκύπτουν δύο ενδεχόμενα για το Δημόσιο: είτε να ακυρώσει τη σύμβαση χωρίς την υποχρέωση καταβολής ρήτρας, είτε να προχωρήσει σε εκ νέου διαπραγμάτευση των όρων της.

Συνάντηση Βαγιωνά με τη διοίκηση του Γ.Ν.Χαλκιδικής

Στo πλαίσιο των πρωτοβουλιών κοινωνικής υπευθυνότητας, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Χαλκιδικής και μέλος της διαρκούς επιτροπής κοινωνικών υποθέσεων της βουλής κ. Γεώργιος Βαγιωνάς, συναντήθηκε την εβδομάδα που πέρασε με την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκιδικής στo Πολύγυρο, όπου και παρέδωσε υλικοτεχνικό εξοπλισμό απαραίτητο για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργιά των ιατρικών μονάδων του νοσοκομείου.