Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Ενημερωτική εκδήλωση για την εξόρυξη στη ΒΑ Χαλκιδική


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μπορει να μου απαντησει κάποιος ;;;;
πίσω απο αυτή την επιμονή ίσως εμμονή ισως ..... υπάρχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΥΝΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ή μερικοί που τα οργανώνουν ΟΛΑ ;;; Ειναι σύνολο ανθρώπων ή ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΟΜΑ για τους δικούς τους λόγους;;; θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος!!!!! πάντως όχι απο τους φανατικούς των δύο πλευρων γιατι ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ !!!! Ρωτάω μπορει να μου απαντησει κάποιος ;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Για τον 1,27 μμ.που θέλει απάντηση.
Ποιος να σε απαντήσει; Και γιατί να σε απαντήσει; Εσύ φαίνεσαι ξύπνιος. Αν πραγματικά ήσουν ειλικρινής και σε ενδιέφερε το θέμα, θα το έψαχνες από μόνο σου για να απαντήσεις στα δήθεν ερωτήματά σου. Και μόνο που η ερώτησή σου έγινε σε θέμα ανάρτησης που αφορά τον αγώνα των ανθρώπων για να προστατεύσουν τον τόπο τους και το περιβάλλον, εγώ τουλάχιστον κατάλαβα για σένα. Παλιομοδίτικα και αφελή κόλπα.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΣΕΝΑ 9.15
ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΌΤΡΙΑ !!!!!!

ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΙΣΑΙ απο τους μερικούς - λίγους που τα οργανώνουν όλα !!!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ !!! ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ !!! οφείλω όμως να ομολογήσω ότι αφου είσαι από τους λίγους που οργανώνουν και κατευθύνουν !!! ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ !!!! τώρα το ερώτημα που τίθεται είναι ;;; γιατί οι ικανοί είναι σε μία πλευρά;;;;; ή ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ή ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΦΕΛΟΣ !!!!!


Ανώνυμος είπε...

1:27μ.μ
Ποιος να σου απαντήσει;;;;
Ποιος να σε βοηθήσει!!!!!!
Ποιος ;;;;
Ποιος;;;;; Εχεις σβήσει ήδη ολομόναχος την λέξη ΖΩΗ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ!!!! ΤΡΑΓΙΚΟ


Ανώνυμος είπε...

Στις 15-9-2017 ΟΛΟΙ στα εγκαίνια στην Ολυμπιάδα

Ανώνυμος είπε...

Για σένα 2.11μμ
Βρίσκεσαι σε σύγχυση, τα γραπτά σου τα καταλαβαίνεις μόνο εσύ (οι ικανοί είναι σε μία πλευρά;;;;; από τους μερικούς - λίγους που τα οργανώνουν) τι εννοείς; Με δυο λόγια τα γραπτά σου είναι, «πλίνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα».