Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Κυκλοφορεί το 31ο τεύχος του ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Κυκλοφόρησε το 31ό τεύχος του περιοδικού ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ , επισήμου οργάνου του Παγχαλκιδικού Συλλόγου Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, που ιδρύθηκε το 1903 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ σε όλες τις έδρες των Καποδιστριακών Δήμων και ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ σε όλα τα χωριά της Χαλκιδικής και έχει σκοπό την έρευνα και την ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης, του πολιτισμού, των φυσικών καλλονών της Χαλκιδικής κλπ. και την καλλιέργεια των Χαλκιδικιωτών και φίλων μας. 
Και το τεύχος αυτό έχει πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα που αναφέρονται στη Χαλκιδική γραμμένα από Χαλκιδικιώτες κατά το πλείστον αρθρογράφους. Επίσης σε αρκετές σελίδες απλώνεται η δράση του Παγχαλκιδικού το βΒ΄τρίμηνο του 2017 μαζί με το πρόγραμμα εκδρομών και εκδηλώσεων του Ιουνίου 2017.


Με ειδική ανακοίνωση σε πλαίσιο ζητούνται χορηγοί: α) Για την προμήθεια μιας σειρά παραδοσιακών στολών για τα χορευτικά τμήματα και β) Για την έκδοση του επόμενου 32ου τεύχους που θα κυκλοφορήσει, με το καλό, τέλος Μαΐου 2017.

Όπως είναι γνωστό ο ΠΑΓΧΑΛΚΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ εκδίδεται με χορηγίες ιδιωτών και φορέων από την αρχή της κυκλοφορίας του (2009) μέχρι σήμερα.

Του παρόντος 31ού τεύχους χορηγός είναι ο συμπατριώτης μας ομότιμος καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ιατρός κ. Δημήτριος Κισκίνης από τον Ν. Μαρμαρά.

Τέλος υπενθυμίζουμε ότι το περιοδικό αποστέλλεται δωρεάν, πέρα από τα τακτικά και επίτιμα μέλη, στα Σχολεία όλων των βαθμίδων της Χαλκιδικής, στους Δήμους (Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους), στις Κοινότητες, στους Πολιτιστικούς και Κοινωνικούς Συλλόγους των χωριών και κωμοπόλεων και σε όλες τις υπηρεσίες του Νομού Χαλκιδικής. Επίσης στέλνεται δωρεάν σε όλες τις Μονές του Αγ.΄Ορους και της Χαλκιδικής, σε εξέχουσες προσωπικότητες, στις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες της Ελλάδος και είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Παγχαλκιδικού www.panchalkidikos.gr.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και γιατί η κάθε έκδοση σε χαρτί πολυτελείας??? Δεν θα κόστιζε λιγότερο το χαρτί Εφημερίδας??? Να φανούμε, ναι, να προβληθούμε Ναι, αλλά με το Ιλλουστρασιον χαρτί, κερδίζουμε . . . πελάτες???? Για ξαναδέστε το θέμα!!!! Η συνεχής Προβολή ορισμένων προσώπων είναι φανερή, αλλά οι άλλοι που "Πειθήνια" ακολουθούν, δεν έχουν γνώμη??? Να μην καταλήξουμε να προβάλλεται ο σύλλογος ως, "ενός ανδρός αρχή. . ."αλλά να προσεχτούν και οι κάποιες "άλλες" γνώμες και απόψεις, οι οποίες μάλλον ¨"φιλτράρονται" και στένονται εις τον κάλαθον.