Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Νηπιαγωγείου Πολυγύρου

Ο Σύλλογος μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια νέα προσπάθεια. Από τη λήξη της φετινής ακαδημαϊκής χρονιάς ξεκινάμε τον θεσμό της ετήσιας αθλητικής υποτροφίας. Κάθε χρόνο, ένας μαθητής και μία μαθήτρια του σχολείου μας, θα κερδίζει μία ετήσια αθλητική υποτροφία για έναν από τους συλλόγους του Πολυγύρου ενώ παράλληλα θα τιμώνται και δύο αθλητές του αντίστοιχου αθλήματος.

Η αρχή θα γίνει την Τετάρτη 14 Ιουνίου, στο πλαίσιο της «Γιορτής Αποφοίτησης της ΣΤ’ Τάξης» τους σχολείου μας. Δύο μαθητές μας θα λάβουν τις υποτροφίες τους για το τμήμα καλαθοσφαίρισης του Αθλητικού Ομίλου Πολυγύρου, για την σεζόν 2017-2018. Πριν την απονομή των υποτροφιών θα τιμηθούν και θα βραβευθούν δύο αθλητές του τόπου μας που έχουν τιμήσει τόσο το άθλημα όσο και τον Πολύγυρο. 

Ο Γιάννης Ψαθάς, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ρέθυμνο, Λευκάδα, Πάτρα και Κύμη πρωταγωνιστώντας στις υψηλότερες κατηγορίες. Τη χρονιά που πέρασε ο Γιάννης έπαιξε στην Α1 Κατηγορία και την Δόξα Λευκάδας.

Ο Στέλιος Παπασαραφιανός, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα του Α.Ο. Πολυγύρου για 20 και πλέον χρόνια, αποτελώντας σημείο αναφοράς και σημαία για το σύλλογο του τόπου μας. Ο Στέλιος είναι ταυτισμένος με τον Α.Ο.Π. στις καρδιές των Πολυγυρινών και το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με κάθε στιγμή, εύκολη ή δύσκολη, στην ιστορία της ομάδας για περισσότερο από 2 δεκαετίες.

Ο Σύλλογος μας θεωρεί τεράστια τιμή τη βράβευση των δύο αθλητών και ελπίζει η στιγμή αυτή να είναι η απαρχή μίας παράδοσης που θα συνδέει την νεολαία, την εκπαίδευση και τον αθλητισμό με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια: