Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

1η συνάντηση χορευτικών ομάδων και συλλόγων Πολυγύρου

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του νεοιδρυθέντος Χορευτικού Ομίλου Πολυγυρου την Τρίτη 20 Ιουνιου στο προαύλιο χώρο του δημαρχείου Πολυγυρου. Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν οι χορευτικές ομάδες του Χορευτικού Ομίλου (250 χορευτες) ηλικίας 6-25 ετών που κατέπληξαν το πλήθος του κόσμου που σε ένα παραδοσιακό γλέντι είχε κατακλύσει από νωρίς ασφυκτικά την πλατεία του δημαρχείου.Στο Β μέρος της εκδήλωσης οι σύλλογοι του Πολυγυρου παρουσίασαν τη χορευτική τους δραση μέσα σε ένα εορταστικό κλιμα.

Συμμετειχαν στην 1η συνάντηση οι εξης: Πολιτιστικος Σύλλογος Πολυγυρου,Ποντιακος Συλλογος Πολυγυρου,Συλλογος Κρητων Χαλκιδικης "Νικος Καζαντζακης",Συλλογος Ηπειρωτων Χαλκιδικης "Η Δωδωνη",Χορευτική Ομάδα Συλλογου Γονέων και φίλων Α δημοτικού σχολείου Πολυγυρου,Συλλογος Γυναικών Πολυγυρου, Εθελοντικός Ομιλος Γυναικών Πολυγυρου,Συλλογος καλλιτεχνών εικαστικών τεχνών Πολυγυρου. Ευχαριστουμε θερμά τον κάθε σύλλογο ξεχωριστά για την ιδιαίτερη παρουσία του μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας και αλληλουποστηριξης. 
Την εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του Δημου Πολυγυρου τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδημαρχοι Χρ.Βορδος,Δ.Ζαγγιλας,ο περιφερειακός σύμβουλος Στ.Βαλιανος,οι δημοτικοί σύμβουλοι Γ.Λιοντας ,Στ.Ζουνη και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ν.Κατσακιωρης τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία τους. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο καλοκαίρι με τη δεύτερη πλέον συνάντηση χορευτικων ομάδων εκδήλωση που καθίσταται θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου.

Εκ μέρους του ΔΣ του Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου "Έξι Βρύσες"

Δεν υπάρχουν σχόλια: