Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Ίδρυση και λειτουργία Βάσης Ε.Κ.Α.Β. στην Ιερισσό

Μετά από πολύμηνη προσπάθεια του Δήμου προς τις αρμόδιες αρχές, λειτουργεί από τις αρχές Μαΐου 2017 Βάση Ε.Κ.Α.Β. στην έδρα του Δήμου στην Ιερισσό, με ασθενοφόρο και δύο διασώστες. Η συγκεκριμένη αυτή δομή, συνεπικουρούμενη και συνεργαζόμενη με τις βάσεις Ε.Κ.Α.Β. Παλαιοχωρίου και Αγίου Νικολάου, πιστεύουμε ότι θα καλύψει προς το παρόν τις άμεσες ανάγκες διακομιδής ασθενών του Δήμου.


Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αριστοτέλη, εκφράζει κατ αρχάς την ικανοποίηση της και θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την μερική επίλυση ενός πολύ σημαντικού προβλήματος που αφορά την υγεία των δημοτών μας, αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής, τόσο τους καλοκαιρινούς μήνες λόγω τουρισμού, όσο και την υπόλοιπη χρονική περίοδο, λόγω της προσκυνητικής επισκεψιμότητας του Αγίου Όρους.

Περιμένουμε και απαιτούμε την περαιτέρω αναβάθμιση της βάσης Ε.Κ.Α.Β. Ιερισσού με το υπόλοιπο απαραίτητο προσωπικό, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες της περιοχής καθ’ όλο το εικοσιτετράωρο και προς αυτή την κατεύθυνση θα είναι συνεχής και επίμονες οι προσπάθειες μας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρκεί να υπάρχει χρήμα για καύσιμα και προσωπικό!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φωτογραφικές Προσλήψεις και ρουσφέτια υμετέρων!

Ανώνυμος είπε...

μην ΞΕΧΑΣΤΕ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ Η ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΤΕ ΜΕΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ !!!!!!!!