Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Ημέρα Παραολυμπιακών Αγώνων στο Δήμο Αριστοτέλη

Μαθήματα ζωής και αγωνιστικού πνεύματος παρέδωσαν σήμερα αθλητές – άτομα με ειδικές ανάγκες στους μικρούς μαθητές του Δήμου Αριστοτέλη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ιερισσού.
Οι μικροί μαθητές ενημερώθηκαν για τα παραολυμπιακά αθλήματα και έμαθαν τους κανόνες τους, τα προγράμματα προπόνησης και τις ειδικές απαιτήσεις τους. Έπειτα οι μικροί μαθητές και οι αθλητές δοκίμασαν στο κλειστό γυμναστήριο Ιερισσού τα αγωνίσματα που τους παρουσίασε ο προπονητής Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ, κύριος Μαθάς Γεώργιος.
Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, Γεώργιος Ζουμπάς, υπογράμμισε ότι «ο Δήμος έχει τη θέληση και τη δυνατότητα να οργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις και να βρίσκεται κοντά σε όλα όσα αφορούν τα άτομα με ειδικές ανάγκες».
Στην εκδήλωση, συμμετείχαν τα δημοτικά σχολεία της Ιερισσού, Νέων Ρόδων, Ουρανούπολης και Αμμουλιανής.
Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Αριστοτέλη και το Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο Ιερισσού σε συνεργασία με το Σχολικό Συμβούλιο Φυσικής Αγωγής και την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία ΑμεΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετική η πρωτοβουλία...
Μακάρι όμως η Δημοτική Αρχή να είχε επιδείξει την ίδια ευαισθησία και για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών για άτομα με ιδικές ανάγκες που τελικά ανέλαβε και διοργάνωσε ο Δήμος Πολυγύρου.
Βλέπετε η επιλεκτική ευαισθησία(;) σας, φανερώνει το (αποκρουστικό) πραγματικό σας πρόσωπο.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί συμμετείχαν μόνο τα Δημοτικά Σχολεία από τα 4 antigold χωριά; Τα παιδιά του υπόλοιπου Δήμου τι είναι; Δεύτερης κατιγορίας; Να χαρώ το Δήμαρχο μας!