Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Κινήσεις Γ. Βαγιωνά για τον δρόμο Θέρμης- Γαλάτιστας

Με αφορμή ανάρτησή μας που αφορά το δρόμο Γαλάτιστας - Θεσσαλονίκης και την παράκαμψη της Αγίας Αναστασίας και απευθυνόμενοι στους "Χαλκιδικιώτες παράγοντες" από το γραφείο του Βουλευτή Χαλκιδικής Γιώργου Βαγιωνά μας έστειλαν την παρακάτω απάντηση:
Σε συνέχεια της ανάρτησης σας (http://respentza.blogspot.gr/2017/04/blog-post_78.html), σας αποστέλλουμε τις ερωτήσεις που υπέβαλλε στον αρμόδιο υπουργό ο Βουλευτής Χαλκιδικής, Γεώργιος Βαγιωνάς, για το θέμα- στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου- και την μια απάντηση που έλαβε.

Πρόκειται για θέμα με το οποίο έχει ασχοληθεί πολλάκις ο βουλευτής.3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kυριε Βαγιωνα 40 χρονια, τωρα σας επιασε ο πονος για τον δρομο..εσας και τον συντοπιτη σας δωρητη εκκλησιων συλλογων και φορεων κ.κ Παχτα?αραγε το Μαρικειο το συνδραματε?ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΝΑΙ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ συνέχισε να ανεβάζεις άρθρα περί του θέματος διότι μόνο έτσι ασχολούνται οι βουλευτές , άλλα δεν βλέπω αντίδραση όλων των βουλευτών του Νομού μας.

Παράκληση να γίνει και ένα ρεπορτάζ για την παράκαμψη Αρναιας και αν ποτέ θα παραδοθεί και επίσημα αυτός ο δρόμος,στον οποίο έχουν γίνει αρκετά ατυχήματα έως τώρα.

Ανώνυμος είπε...

Μπάρμπα ΓΙΏΡΓΟ, και εσύ, όπως και ο πρώην ταμίας του κράτους ΠΑΧΤΑΣ, αλλά και η σημερινή Αόρατη βουλευτής ΙΓΓΛΕΖΗ , είσθε οι κύριοι υπευθυνοι, για την καθυστέρηση του έργου. Κυβερνήσεις που υπηρετήσατε ΟΛΛΟΙ σας, δυστυχώς ταλαιπώρησαν και ταλαιπωρούν τον ΧΑΛΚΙΔΙΚΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ. ΓΙΑΝΝΗΣ.