Κυριακή, 2 Απριλίου 2017

Τι θα μπορέσει να αλλάξει η Ν. Δ. ;

Του Ευθύμη Καρανάσιου.
Νέα δημοσιονομικά μέτρα θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή για το κλείσιμο της αξιολόγησης η οποία παραμένει μετέωρη με συνέπεια να δημιουργεί αβεβαιότητα στην πορεία της οικονομίας.
Τίθεται ερώτημα τι θα μπορέσει να αλλάξει η Νέα Δημοκρατία από όλα όσα ψηφιστούν.
Το μοντέλο της Νέας Δημοκρατίας στηρίζεται σε περικοπές δαπανών για να υπάρξουν οι αντίστοιχες περικοπές φόρων, σε μεταρρυθμίσεις και διαρθρωτικές αλλαγές πολύ βαθύτερες από αυτές που συζητούνται τελευταία.
Πιστεύουμε στην οικονομία της αγοράς, πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα. Γνωρίζουμε ότι μόνο από τον ιδιωτικό τομέα θα έρθει η ανάπτυξη.

Η κυβέρνηση δεν αντιλαμβάνεται ότι η κατάσταση στη χώρα χειροτέρεψε, η χώρα «βούλιαξε» από την αναξιοπιστία, την αναποτελεσματικότητα, τις καθυστερήσεις. Η πλήρης ακινησία της είναι ώρα να τερματιστεί με την προσφυγή στις κάλπες.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

λογια κενα περιεχομενου.Προσπαθειτε ναρθειτε στην εξουσια αφενος για να συνεχισετε την μασα εσεις και παρεπηδημουντες αλλα και να καλυψετε τα καθαρματα που εχουν χρεωκοπησει την Ελλαδα και εμεις πληρωνουμε την νυφη.
Αν ενοεις αναπτυξη τα μεταλλεια πες μου ποιο ειναι το κερδος του δημοσιου και ποιος θα πληρωσει τις αρωστιες του κοσμακη επισης να βγεις να πεις ειλικρινα αν τα νερα θα ειναι ποσιμα και οι θαλασσες καθαρες.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς γιά αυτόν δεν μίλησε ξεκάθαρα γιά τα μεταλλεία. Γιατί δεν ρωτάει, γιατί δεν θέλει να πάρει ξεκάθαρη θέση, γιατί δεν είναι μεταλλειολόγος. Γιατί απλά φοβάται!!! Και γι αυτό θα ξεχαστεί κιόλας ο εν λόγω κύριος

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε θυμιο, για κοιταξου καλα