Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ!!

Στις 13 Μάρτη, στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης είναι η πολύκροτη δίκη για τις Σκουριές. 21 συναγωνιστές μας σέρνονται στα δικαστήρια με ανυπόστατες κατηγορίες που αποσκοπούν καθαρά στον εκφοβισμό και την ομηρία.
Στις 13 Μάρτη, θα είμαστε όλοι στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, να βροντοφωνάξουμε υπέρ της ελευθερίας των αγωνιστών και ενάντια στην τρομοκράτηση του κινήματος και την καταστροφή του τόπου μας.
Στις 13 Μάρτη, στις 9:00, καλούμε όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους να στηρίξουν τον αγώνα μας απέναντι στις κυβερνήσεις-μαριονέτες, απέναντι στις εταιρείες-αποικιοκράτες, απέναντι στην κρατική βία και καταστολή που ασκείται ασταμάτητα για περισσότερο από 10 χρόνια.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 11:00 ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΝΘ
ΕΚΕΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το κάλεσμα μιλάει ΜΟΝΟ για τα δικαστήρια στις 13 Μάρτη. Κάποιος λόγος θα υπάρχει

Ανώνυμος είπε...

Δεν δικάζεται μια κοινωνία, αλλά είκοσι ένας πολίτες με συγκεκριμένες κατηγορίες που τις απέδωσε η Δικαιοσύνη και όχι κάποιοι άλλοι. Ειλικρινά, εύχομαι να αθωωθούν όλοι τους εφόσον αδίκως τους αποδίδονται οι ευθύνες και να τύχουν της ανάλογης συγνώμης, αλλά ταυτόχρονα να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι. Γιατί δεν μπορεί, κάποιοι κατά παράβαση του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου προέβησαν σε έκνομες πράξεις.
Γιατί λοιπόν αυτές οι υπερβολές? όπως δικάζεται μια κοινωνία (μόνον η κοινωνία του Δήμου Αριστοτέλη αριθμεί κοντά 20.000 δημότες), ή στη πιο κάτω ανάρτηση δικάζονται οι … Σκουριές. Θα έλεγα προτιμότερο είναι να αναρτήσετε το κατηγορητήριο της δικαιοσύνης για να έχουμε και εμείς, που δεν θα έρθουμε στο κάλεσμα, μια πιο σωστή εικόνα του θέματος.