Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Διεθνής – τιμητική διάκριση για το ΝΕΡΟ ΑΘΩΣ - ATHOS WATER της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

στην κατηγορία GOURMET στο ΠΑΡΙΣΙ (PLATE DE CARACTERE) .
Tο Σάββατο 04 Μαρτίου 2017 , στο πλαίσιο της DETROP - OENOS 2017, το ΝΕΡΟ ΑΘΩΣ, έλαβε την πρώτη διεθνή τιμητική διάκριση του.
Η Βιομηχανία – Εταιρεία Εμφιαλώσεως Νερού “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” με τον διακριτικό τίτλο ΝΕΡΟ ΑΘΩΣ δραστηριοποιείται στις Καλύβες Χαλκιδικής από το 1989, εδώ δηλαδή και 28 χρόνια, και συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Συσκευασίας DETROP - OENOS 2017 που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο της έκθεσης το Δημοφιλές Νερό μας ΑΘΩΣ WATER, καθώς και η Εταιρία “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” έλαβαν τιμητική βράβευση, με την Aπονομή της Χρυσής Πλακέτας Xαρακτήρα για το Eπιτραπέζιο Nερό ΑΘΩΣ , στον 1ο Διεθνή Διαγωνισμό GOURMET Νερού που διεξήχθη στο Παρίσι, με διοργανωτή τον αναγνωρισμένο από το 2005, Οργανισμού για την Ανάπτυξη των Γεωργικών Προϊόντων AVPA και...με πάνω από 3.000 συμμετοχές ετησίως, από όλο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής της διάκρισης από τον επικεφαλής της AVPA Philippe Juglar.
«Αποτελεί τιμή μας καθώς πρόκειται για την πρώτη διεθνή διάκριση του Nερού ΑΘΩΣ - ATHOS WATER και των προσπαθειών μας.
Οι μέτοχοι, οι διευθυντές, το προσωπικό της επιχείρησης καθώς και η τοπική κοινωνία της Χαλκιδικής ευχαριστούμε τον Οργανισμό AVPA και ευελπιστούμε και σε νέες διακρίσεις » σημειώνει 
ο Γενικός Διευθυντής της
“ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” 
Γρηγόριος Στιβαχτάρης.
Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού που είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και γευσιγνώστες με πολύχρονη εμπειρία στον τομέα του νερού, δοκίμασαν όλα τα δείγματα που πήραν μέρος χωρίς να γνωρίζουν την ονομασία και την προέλευσή τους.
Ο επικεφαλής της AVPA Philippe Juglar, δήλωσε πως η Οργάνωση που εκπροσωπεί ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια διαγωνισμούς για το λάδι και τις ελιές , ενώ για πρώτη φορά προχώρησε στην καθιέρωση ενός διεθνούς διαγωνισμού GOURMET - Νερού , όπου έλαβαν μέρος επιχειρήσεις Εμφιάλωσης Νερού από 30 χώρες. 
Την πρώτη θέση κατέλαβε το επιτραπέζιο φυσικό Νερό ΆΘΩΣ 
και στις δύο επόμενες θέσεις ακολούθησαν αλλά δύο αντίστοιχα προϊόντα της Γαλλίας και των Νησιών Φίτζι.
Εξάλλου, στόχος του Διεθνούς Οργανισμού AVPA είναι η αναγνώριση της τελειότητας των προϊόντων σε θέματα ποιότητας, όπως και η διάκρισή τους μεταξύ άλλων τυποποιημένων προϊόντων.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση μας απηύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Ιωάννης Γιώργος, ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Δημήτριος Ζαγγίλας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γεώργιος Γκιλής, οι οποίοι συνεχάρησαν την εταιρεία μας “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” για τη Χρυσή Διάκριση.
«Αισθανόμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και υπερήφανοι ως Χαλκιδικιώτες για το γεγονός ότι ο αγώνας μιας ζωής της συγκεκριμένης επιχείρησης επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο, σε μια εποχή δύσκολη» υπογράμμισε ο κ. Γιώργος.
«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την επιτυχία μιας επιχείρησης που δραστηριοποιείται στα όρια του Δήμου μας, καθιστώντας τον Πολύγυρο ακόμη πιο γνωστό στο εξωτερικό μέσα από τα προϊόντα της» τόνισε ο κ. Ζαγγίλας.
«Πρόκειται για μια επιχείρηση που παρά την κρίση σημειώνει συνεχή πρόοδο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Το σήμα της συγκεκριμένης διάκρισης που βρίσκεται πλέον αποτυπωμένο στη συσκευασία του προϊόντος προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αξία. Αποτελεί στοιχείο αναγνωρισιμότητας με επίδραση κυρίως στο καταναλωτικό κοινό του εξωτερικού, το οποίο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα» ανέφερε ο κ. Γκιλής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία μας “ΑΘΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΤΙΚΗ Α.Ε.” - ΝΕΡΟ ΑΘΩΣ / ATHOS WATER , ασχολείται με την συνεχή αναβάθμιση των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων της, σε έκταση 8.000 τ.μ., από την οποία τα κτίρια καταλαμβάνουν 3.000 τ.μ. και έχει καταφέρει να κατακτήσει μεγάλο μερίδιο της Ελληνικής Αγοράς αλλά και της Κυπριακής Αγοράς .

Δεν υπάρχουν σχόλια: