Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

"Όραμα Πολιτών" για τη διατήρηση του Α.Τ Αρναίας

Παρά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Αριστοτέλη, για τη διατήρηση του Α.Τ Αρναίας την οποία η υφιστάμενη Δημοτική Αρχή δεν εφήρμοσε και πρακτικά υπονόμευσε, αρνούμενη να υλοποιήσει τη διαπαραταξιακή συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό που θα είχε ως αποτέλεσμα την ενημέρωση του για το δίκαιο αίτημα της Β.Χαλκιδικής, η διατήρηση του Α.Τ Αρναιας αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα!

Εμείς,υλοποιώντας την απόφαση της Λαικής Συνέλευσης της Αρναίας, με την προσωπική μας παρέμβαση και παρουσία στον κ. Υπουργό και με την ενεργό συμπαράσταση και την καθοριστική υποστήριξη του Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Γεωργίου Βαγιωνά αλλά και τη συμπαράσταση των τοπικών φορέων της περιοχής μας, πετύχαμε τη διατήρηση του αστυνομικού τμήματος Αρναίας, το οποίο περιελήφθη τελικά στη νέα δομή της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Αποτρέψαμε μια απόπειρα νέας υποβάθμισης της περιοχής μας, θυσία στο βωμό της πολιτικής επιβίωσης της ανύπαρκτης δημοτικής αρχής και των μικρόψυχων πολιτικών πρακτικών της. 
Προστατεύσαμε το πραγματικό δημόσιο συμφέρον, την ασφάλεια, την ηρεμία και τη συνύπαρξη των πολιτών της περιοχής. 
Ως προηγούμενη δημοτική αρχή όμως, είχαμε ήδη φροντίσει να έχουμε και τον κατάλληλο χώρο, παραχωρημένο για το σκοπό αυτό, και τις απαραίτητες μελέτες για την απρόσκοπτη και επ’ ωφελεία της περιοχής και της υπηρεσίας λειτουργία του αστυνομικού τμήματος Αρναίας. 

Τιμά ιδιαίτερα τον υπουργό προστασίας του πολίτη κ. Νικόλαο Τόσκα, και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό δημόσια, το ότι όχι μόνο δεν υπέκυψε σε απαράδεκτες πολιτικές σκοπιμότητες αλλά, αντίθετα, ενήργησε με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της υπηρεσίας του και της περιοχής μας. 

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στο Βουλευτή Χαλκιδικής κ. Γεώργιο Βαγιωνά για την ενεργή και προσωπική του συμπαράσταση στις προσπάθειές μας για το δίκαιο αίτημα της περιοχής αλλά και για τη θετική του κατάληξη. 

Δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε ανυποχώρητοι στη συνεχή προσπάθειά μας για την ανάπτυξη και την προστασία της περιοχής μας, που τόσο άδικα επιχειρείται να οδηγηθεί στην ανυποληψία, το διχασμό και το μαρασμό, από τη μισαλλοδοξία και την ανυπαρξία της υφιστάμενης δημοτικής αρχής.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kυριε ΠΑΧΤΑ συγχαριτηρια για την συνεχη προσπαθεια μας για την αναπτυξη,οπως μεταθεσατε επι υπουργειας σας την κεντρικη αρτηρια ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΠΛΑΝΑ οπως οταν υπηρχε προβλημα ΣΤΟ ΔΥΚΤΥΟ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΑΤΕ 56000ΕΥΡΩ και ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΕΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ οπως το ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ ακουσον ακουσον δεκεμβριο οπως ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΝΑΙΑΣ ΣΤΑΝΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙ με αγορα μονο ΤΑ ΠΑΣΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΗΖΟΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ 12ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ!

Ανώνυμος είπε...

Μικρόψυχος, αγράμματος, εμπαθής, τυφλός στα μάτια και στο νου. Χαρακτηριστικό δείγμα του νεοέλληνα σχολιαστή και, φοβάμαι και ψηφοφόρου.

Ανώνυμος είπε...

γερασες και μυαλο δεν εβαλες,χρισταρα