Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών.

Συνεχίζονται οι εργασίες που αφορούν το έργο “Εσωτερική οδοποιία τμημάτων οδών στον οικισμό Ν. Μουδανιών”, προϋπολογισμού 5.600.000€. 
Το έργο περιλαμβάνει:
-Τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την ασφαλτόστρωση όλων των δημοτικών οδών εντός του οικισμού, που στην παρούσα φάση είναι χωματόδρομοι.
-Την αντιμετώπιση του προβλήματος αποχέτευσης των όμβριων υδάτων της περιοχής «Ελαιώνας» του οικισμού και

-Την ολοκλήρωση της ανάπλασης της οδού Τζαβούρα στο κέντρο του οικισμού.

Κατά προτεραιότητα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του δρόμου που οδηγεί στο 2ο Γυμνάσιο, με την κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων και κατόπιν την ασφαλτόστρωσή του, ώστε οι μαθητές μας να έχουν ασφαλή πρόσβαση στο σχολείο τους.

Σε φάση κατασκευής οδοστρωσίας βρίσκονται οι δρόμοι του οικισμού “Ελαιώνες” ενώ έχει κατασκευαστεί η ανοικτή αντιπλημμυρική τάφρος και απομένει η κατασκευή του δικτύου παροχέτευσης ομβρίων από σωληνωτούς αγωγούς. Στο έργο λόγω καιρικών συνθηκών οι ρυθμοί κατασκευής μειώθηκαν αλλά ως απώτερος στόχος είναι η ολοκλήρωση των έργων οδοποιίας και αποχέτευσης στους επόμενους μήνες.

Η επόμενη φάση κατασκευής προβλέπει τόσο την κατασκευή της οδοποιίας προς το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν.Μουδανιών (περιοχή Κοιμητήρια) όσο και τη βελτίωση του ασφαλτοτάπητα στην οδό Λ.Ελευθερίας στο ρεύμα ανόδου από Λιμάνι προς έξοδο Ν.Μουδανιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: