Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017

Ιγγλέζη (ΣΥΡΙΖΑ): Ζητά αναδρομικά για εκπαιδευτικούς αποσπασμένους σε βουλευτικά γραφεία

Να δοθούν αναδρομικά οδοιπορικά και υπερωρίες σε εκπαιδευτικούς που είναι αποσπασμένοι σε βουλευτικά γραφεία για τα έτη 2014 και 2015 ζητάει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αικατερίνη Ιγγλέζη με τροπολογία που κατέθεσε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.
Όπως τονίζεται στην τροπολογία "με την παρούσα ρύθμιση επιδιώκεται να πληρωθούν δαπάνες χιλιομετρικής αποζημίωσης, ημερήσιας κίνησης εκπαιδευτικών, μελών ΠΥΣΠΕ, Δ/ντή εκπαίδευσης, υπαλλήλων για την παροχή εκπαιδευτικού και διοικητικού έργου, υπερωριακής απασχόλησης εκπαιδευτικών δημοτικών σχολείων και αποσπασμένων σε βουλευτικά γραφεία, που πραγματοποιήθηκαν εντός του 2014 καθώς και του

2015, για τις οποίες δεν τηρήθηκαν οι περί ανάληψης υποχρέωσης κείμενες διατάξεις (στο πρόγραμμα διαύγεια δεν υπάρχει αναρτημένη η ημερομηνία υπογραφής από την ΥΔΕ), είτε οι πράξεις ανάκλησης ανάληψης φέρουν ημερομηνία εγγράφου εντός του 2015 αλλά έχουν αναρτηθεί εμπρόθεσμα στο πρόγραμμα διαύγεια».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στη κα Ιγκλεζη...... σημαντική η συμβολη της στο νομοθετικο εργο της βουλης .....
υγ .... φοβερό το γυαλακι της!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη απάντηση της κ. Ιγγλέση σε όσους ισχυρίζονται πως ασχολείται μόνο με τα μεταλεία και ότι είναι κατά ...των εργαζομένων!!!

Ανώνυμος είπε...

Αποσύρθηκε η προκλητική τροπολογία για τα αναδρομικά των αποσπασμένων εκπαιδευτικών

http://www.enikos.gr/politics/433824,Aposyr8hke-h-proklhtikh-tropologia-gia-ta-anadromika-twn-apospasmenwn-ekpaideyti.html

Ανώνυμος είπε...

Moνίμως εκτός τόπου και χρόνου η Κατίνα.

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα τραγωδιααααααα