Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Η κοροϊδία Τσίπρα στους μικροσυνταξιούχους

Το "δώρο" Τσίπρα στους μικροσυνταξιούχους (το είπε και 13η σύνταξη, τρομάρα του):
Στην καλύτερη περίπτωση: μείωση του ΕΚΑΣ κατά 50 € το μήνα Χ 12 = 600 € ετήσια μείωση.
Στη χειρότερη περίπτωση: μείωση του ΕΚΑΣ κατά 115 € το μήνα Χ 12 = 1380 € ετήσια μείωση.

Βρε ...το νταλάρα, τον τετραπέρατο πολιτικάντη !

«ΕΝΑ ΚΟΥΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΒΥΘΙ» ΣΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι προγραμματισμένες επισκέψεις μαθητών στο Λαογραφικό Μουσείο Πολυγύρου, με την συμμετοχή και των τριών Δημοτικών Σχολείων.
Με ξεναγούς την κα Χρυσούλα Λιαριγκοβινού (πρόεδρο) και την κα Κυριακή Μελά (Αντιπρόεδρο), τα παιδιά προσέγγισαν το λαϊκό πολιτισμό του τόπου μας. Ψηλαφώντας τους αλατζάδες και τα μπενεβρέκια, ταξίδεξαν σε «καιρούς αλλοτινούς», στους χρόνους του αργαλειού και της ανέμης.

Παραπέμπονται Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με ομόφωνη απόφαση Εισαγγελέα και Ανακριτή παραπέμπονται σε δίκη 11 Δημοτικοί Σύμβουλοι του πρώην Δήμου Ν. Μουδανιών, επιβάλλοντας σ' αυτούς και περιοριστικούς όρους.

Υπάρχει ενδεχόμενο να εκπέσουν του αξιώματος όσοι από τους 11 είναι και σήμερα Δημοτικοί Σύμβουλοι.
Σχετικά ΕΔΩ

Η κυβέρνηση εξευτελίζει τη χώρα με γραπτές δηλώσεις και αβέβαιη ανταπόκριση

Παρά την εξευτελιστική επιστολή – φάντασμα που αποστέλλει μέχρι το πρωί της Πέμπτης (22/12) η κυβέρνηση με γραπτές διαβεβαιώσεις και δεσμεύσεις για τήρηση των δημοσιονομικών δεσμεύσεων και αποφυγή ”μονομερών” ενεργειών, το Euro Working Group (EWG) δεν δίνει, προς το παρόν, το πράσινο φως για να ισχύσουν τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το ελληνικό χρέος, μέτρα που όπως έχουμε αναλύσει δεν συνιστούν ούτε καν ασπιρίνες για το ελληνικό πρόβλημα.