Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Πολύγυρος: 1η αγωνιστική ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αρσης Βαρών.

Τα τρία Πανελλήνια ρεκόρ της Κωνσταντίνας Μπεντέλης μονοπώλησαν το ενδιαφέρον της πρώτης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αρσης Βαρών που διεξάγεται στον Πολύγυρο. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων Γυναικών στο αρασέ, ζετέ και στο σύνολο.  
Η αθλήτρια του Υπερίωνα Τούμπας σήκωσε 88κ. κι έσπασε το ρεκόρ της Κωνσταντίνας Λάπου που ήταν από τον Απρίλιο του 2009 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών στην Ρουμανία.

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ

Το Ειδικό Σχολείο Πολυγύρου τίμησε, σήμερα 25 Νοεμβρίου 2016, τον πολυολυμπιονίκη Πύρρο Δήμα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο σχολείο μας. Συνοδευόταν από τον αντιδήμαρχο Πολυγύρου Χρήστο Βορδό και τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Γιώργο Ανατολίτη.
Ο Πύρρος Δήμας ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου, μίλησε με τα παιδιά, ενημερώθηκε για τα προγράμματα που υλοποιούνται την τρέχουσα σχολική χρονιά και παρέλαβε τιμητική κάρτα που κατασκευάστηκε ομαδικά από τους μαθητές. 

Πολύγυρος: Τρία Πανελλήνια ρεκόρ η Μπεντέλη

Σπουδαίες επιδόσεις σημειώθηκαν από την πρώτη κιόλας ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αρσης Βαρών που διεξάγεται στον Πολύγυρο.
Τα φώτα έπεσαν πάνω στην Κωνσταντίνα Μπεντέλη που σημείωσε τρία Πανελλήνια ρεκόρ Νέων Γυναικών στην κατηγορία των 58κ.
Η αθλήτρια του Υπερίωνα Τούμπας σήκωσε 88κ. κι έσπασε το ρεκόρ της Κωνσταντίνας Λάπου που ήταν από τον Απρίλιο του 2009 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών στην Ρουμανία.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΜΑΡΙΩΡΗ, Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΙΠΕ!
Την πόλη μας επισκέπτεται αύριο ο πρωθυπουργός, προκειμένου να εγκαινιάσει το Πρωθυπουργικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη. 
Παρά τις αρχικές δηλώσεις του κ. Τσίπρα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είναι ολιγομελής και λειτουργική, τις οποίες δεν τήρησε, όπως και άλλες, προχωρά σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα σύλληψη, να εγκαθιδρύσει πρωθυπουργικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη!

Αποθεώθηκαν οι Παραολυμπιονίκες στον Πολύγυρο

Μία γεύση από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αρσης Βαρών που διεξάγεται στον Πολύγυρο πήρε η Εθνική ομάδα Αρσης βαρών σε πάγκο που διακρίθηκε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Οι Παύλος Μάμαλος, Δημήτρης Μπακοχρήστος, Κώστας Δήμου, Νίκος Γκουντάνης, Πασχάλης Κουλούμογλου και Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδης που θα τιμηθούν το Σάββατο από την Ελληνική Ομοσπονδία Αρσης Βαρών βρέθηκαν στο Δημοτικό θέατρο Πολυγύρου και παρακολούθησαν μέρος των αγώνων.
Η υποδοχή τους ήταν θερμότατη και ο κόσμος τους αποθέωσε και ζήτησε πολλές φωτογραφίες από τους Παραολυμπιονίκες μας.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ

ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΥΡΡΟ ΔΗΜΑ
Με εκδηλώσεις αγάπης, χαράς και θαυμασμού υποδέχτηκε την οικογένεια της Άρσης Βαρών και τον Έλληνα πολυολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα, ο Πολύγυρος. Το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2016 περισσότεροι από 400 μαθητές συμμετείχαν στην επίδειξη του αθλήματος των δυνατών, «έπιασαν μπάρα» και έμαθαν για τα οφέλη της Ολυμπιακής Άρσης Βαρών στην καθημερινότητα ενός νέου ανθρώπου.

Συνέντευξη -καμπανάκι από το Στέλιο Βαλιάνο. Δασικοί χάρτες.

Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece για τις πρόσφατες εξελίξεις στις Σκουριές στη Χαλκιδική, την Eldorado Gold και τη CETA

Οι θέσεις του Ελληνικού Δικτύου ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greeceγια τις πρόσφατες εξελίξεις στις Σκουριές στη Χαλκιδική, την EldoradoGold και τη CETA (δρομολογημένη εμπορική συμφωνία μεταξύ Καναδά και Ευρωπαϊκής Ένωσης).
Α. Με αφορμή α) Την είκοσι δύο σελίδων  απορριπτική απόφαση (2/11/2016) του πρώην Υπουργού του ΥΠΕΝ κ.Πάνου Σκουρλέτη για την αίτηση θεραπείας που είχε υποβάλλει στο ΥΠΕΝ (9/9/2016) η Ελληνικός Χρυσός Ανώνυμη Εταιρεία Μεταλλείων και Βιομηχανίας Χρυσού β) Τη δήλωση του νέου Υπουργού του ΥΠΕΝ κ.Γιώργου Σταθάκη (18/11/2016) γ) την επιτάχυνση των διαδικασιών για την Προσωρινή Εφαρμογή της CETA - το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece παρουσιάζει το ιστορικό των θέσεων που έχει πάρει από το 2012 και τις θέσεις του για την απόφαση και τη δήλωση των Υπουργών (πρώην και νυν).

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πολυγύρου: Κατηγορία 48κ. αρασέ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πολυγύρου: Κατηγορία 48κ. ζετέ

Quiz


Σήμερα στα Ν. Μουδανιά, ποιοι θα είναι οι συνδαιτυμόνες υπουργού;

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΩΝ

Τη Δευτέρα 28/11 δικάζονται άλλοι 3 Μεγαλοπαναγιώτες διότι δέχθηκαν μήνυση από συγχωριανούς τους, “σκληρά” εργαζόμενους της Ελληνικός Χρυσός για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν έξω από τη Μ. Παναγία στις 10 Ιουλίου 2013, την ημέρα δηλαδή που ο ανακριτής στον Πολύγυρο αποφάσισε την προφυλάκιση άλλων 2 συναγωνιστών από την Ιερισσό.
Κατηγορούνται για :
1.  Απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση από κοινού
2.  Παράνομη βία από κοινού
3.  Ηθική αυτουργία σε απρόκλητη έμπρακτη εξύβριση και σε παράνομη βία.
Δηλώνουμε για πολλοστή φορά τη βεβαιότητά μας ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας, ένα δίκιο όμως που δεδομένης της κοινωνικοπολιτικής κατάστασης απαιτεί τη διεκδίκησή του.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/11
Επιτροπή αγώνα Μ. Παναγίας.