Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016

ΚΚΕ: Νέο success story πλασάρει ο Τσίπρας

Το νέο success story που πλασάρει ο κ. Τσίπρας, επικαλούμενος μάλιστα τα συγχαρητήρια και τις επισκέψεις ηγετών, που στις χώρες τους υλοποιούν ανάλογα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα, αφορά αποκλειστικά και μόνο την ανάκαμψη της κερδοφορίας των λίγων και όχι τη βελτίωση της ζωής του λαού. Άλλωστε προαπαιτούμενο της όποιας ανάκαμψης και της όποιας ρύθμισης του χρέους είναι η γρήγορη υλοποίηση νέων σκληρών για το λαό μέτρων, όπως αυτά που περιέχονται στη β’ αξιολόγηση και τον προϋπολογισμό «ανάπτυξης» του 2017.

ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ
«Από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2016 ο Πολύγυρος φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών – Γυναικών & Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών. 
Η Άρση Βαρών είναι ένα άθλημα που χάρισε σε μας τους Έλληνες μεγάλες στιγμές και μας έκανε όλους να την αγαπήσουμε και να νιώσουμε υπερήφανοι. Καλώ όλους τους κατοίκους του Πολυγύρου να γεμίσουμε το Δημοτικό μας Θέατρο από την Παρασκευή έως την Κυριακή και να στηρίξουμε με το χειροκρότημά μας την προσπάθεια των μεγάλων αυτών αθλητών. 
Παράλληλα υποδεχόμαστε τους παραολυμπιονίκες μας, που μας έκαναν να νιώσουμε τόσο μεγάλη συγκίνηση στους πρόσφατους ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο αλλά και τον πολυολυμπιονίκη μας, Πύρρο Δήμα, που τόσα του οφείλουμε…

Τiverious στον Πολύγυρο 25 & 26 /11


Σκουριές: Κυβέρνηση-υπηρέτης της Ελντοράντο

ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Γ. Σταθάκης υπέγραψε το «ξεπάγωμα» της κατασκευής μονάδας εμπλουτισμού στην περιοχή
Σήμερα, πιο ξεκάθαρα από ποτέ, αποδεικνύεται πως για την προβληματική κατάσταση στις Σκουριές, υπάρχουν ευθύνες. Ευθύνες που ανήκουν σε συγκεκριμένες πολιτικές και όχι –μόνο– σε πρόσωπα. Π. Λαφαζάνης, Π. Σκουρλέτης και Γ. Σταθάκης είναι απλά πρόσωπα, φορείς της ίδιας πολιτικής επιλογής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του ’15 μέχρι και σήμερα. Είναι εύκολο να καταλάβουμε όλοι το σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ για τη Χαλκιδική με μία απλή αναδρομή στις κυβερνητικές εξαγγελίες και πράξεις.

Αθώος ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος

Κατηγορείτο για εμπλοκή σε υπόθεση αδειοδότησης «εργοστασίου» παρασκευής λαθραίων τσιγάρων
Αθώος κρίθηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης ο αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιάννης Γιώργος, που με την ιδιότητα του αντινομάρχη Χαλκιδικής κατέστη κατηγορούμενος για εμπλοκή στη διαδικασία αδειοδότησης «εργοστασίου» για παρασκευή λαθραίων τσιγάρων στην 'Αφυτο Χαλκιδικής. Η αποκάλυψη είχε φέρει στο «φως» τη δράση πολυμελούς κυκλώματος το οποίο εξιχνιάστηκε το Σεπτέμβριο του 2010.