Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: ΧΑΡΑΜΑΤΑ ... ΩΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ... ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Το κατάντημα είναι πολύ λίγο για να χαρακτηρίσει κάποιος τον εξευτελισμό του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και των μεγαλο-στελεχών του.
Χαράματα, ως κλέφτες, έσπευσαν σήμερα Τετάρτη (16/11) να καταθέσουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο οι Βούτσης, Φίλης, Δρίτσας, Γαβρόγλου, Ρήγας και λοιποί καμπαλέρος της χαμερπούς νεοαποικίας με ισχυρή συνοδεία κομματικής περιφρούρησης.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Θεατρική για εύκολες εντυπώσεις η επίσκεψη και οι συναντήσεις του απερχόμενου Αμερικανού Προέδρου Μπ. Ομπάμα στην Αθήνα με την πολιτική υπαλληλία της αποικίας που ονομάζεται Ελλάδα.
Ο Μπ. Ομπάμα πούλησε στους ιθαγενείς μεγάλες δόσεις Αρχαίας Ελλάδας, ολίγον από Περικλή, ως συνήθως και φυσικά τον Λεωνίδα τον Ρόδιο. Προσέφερε, ακόμα, πολλά ωραία λόγια, εξύμνησε τις θυσίες (βλέπε εξαθλίωση) του ελληνικού λαού, ζήτησε περισσότερες μεταρρυθμίσεις, απαίτησε λιτότητα αλλά όχι μόνο και βεβαίως αναφέρθηκε ανούσια, χωρίς αντίκρυσμα, στη μείωση του χρέουςπου βεβαίως με παχιά λόγια και αορίστως το παρέπεμψε για εξέταση… στον επόμενο χρόνο.

ΘΕΜΑ της Χαλκιδικής


"Στην υγειά του μα..άκα!"

Γνωριμίες κορυφής

Οι κατρακύλες...

«Βορειοηπειρώτες στη Χαλκιδική - γεφυρώνοντας δύο πατρίδες»

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου και σε φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα, πραγματοποιήσαμε την παρουσίαση του βιβλίου-λευκώματος με τίτλο: «Βορειοηπειρώτες στη Χαλκιδική - γεφυρώνοντας δύο πατρίδες».
Ήταν μια υποχρέωση που είχαμε αναλάβει σαν Συντονιστική Επιτροπή Βορειοηπειρωτών Νομού Χαλκιδικής πριν από 8 περίπου χρόνια, προκειμένου να καταγράψουμε σε ένα λεύκωμα-αφιέρωμα ιστορίες και μαρτυρίες των προγόνων μας που από χωριά της Βορείου Ηπείρου εγκαταστάθηκαν στη Χαλκιδική τον προηγούμενο αιώνα.

Tiverious στον Πολύγυρο, 18 & 19/11/2016


«Ψάρι στα χείλη» από το «Πολύτροπον"

Ο Δήμος Σιθωνίας φιλοξενεί τον Θεατρικό και Πολιτιστικό Οργανισμό Ορμύλιας «Πολύτροπον» με την κωμωδία «Ψάρι στα χείλη» του Βασίλη Τσικάρα, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο, στο χώρο του ΕΠΑΛ Νικήτης.
Το ”Ψάρι στα χείλη” είναι ένα έργο επηρεασμένο από την σημερινή πραγματικότητα, αλλά και από κλασικά έργα του παγκόσμιου θεάτρου. Βγάζει έναν έντονο προβληματισμό για την ευκολία που τα σημερινά ζευγάρια χωρίζουν και προσπαθεί να δώσει απαντήσεις μέσα από καταστάσεις και γεγονότα που όλοι μας λίγο - πολύ, έχουμε ζήσει.
Το ”Ψάρι στα χείλη” διασκεδάζει και προβληματίζει, ξεπερνώντας τα στενά όρια της νεοελληνικής ηθογραφίας. Σε κάνει να γελάς αβίαστα, αλλά και να σκέφτεσαι το χτες, το σήμερα, το αύριο.
Ώρα έναρξης 19.00. Είσοδος 5 €.