Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Αναβολή ΟΛΩΝ των πρωταθλημάτων στην Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής

Η Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής με αφορμή την άνανδρη εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του συντοπίτη μας, μέλους της ένωσής μας και επιδιαιτητή της ΕΠΟ Γιώργου Μπίκα στην Ιερισσό, καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός - όπως και κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται - και ως ελάχιστη ένδειξη ηθικής συμπαράστασης, ανακοινώνει την αναστολή ΟΛΩΝ των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της για το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου 2016.
Καλεί τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας και της Ομοσπονδίας να πράξουν τα δέοντα και θέτει εαυτόν στη διάθεσή τους, στον αγώνα για την οριστική πάταξη της τρομοκρατίας στο ποδόσφαιρο.

. .. Η εκπαίδευση είναι ελευθερία...

Η εκπαίδευση στο χώρο των Φυλακών είναι μείζονος σημασίας για την ομαλή επανένταξη των κρατουμένων στην κοινωνία μετά την αποφυλάκισή τους,όχι μόνον επειδή τους εξασφαλίζει μεγαλύτερες πιθανότητες εξεύρεσης εργασίας αλλά  κι επειδή βοηθά στην αναβάθμιση της προσωπικότητας των φυλακισμένων ,στην ανάκτηση της αυτοπεποίθησής τους και συνδέεται  με τη μείωση της υποτροπής . Η στήριξη της  λειτουργίας και της εξέλιξης των εκπαιδευτικών δομών των φυλακών  είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλισθεί η συνέχιση του έργου τους και η βελτίωση της ποιότητας της παιδείας που προσφέρεται στους κρατούμενους. Τα προβλήματα υλικοτεχνικού εξοπλισμού και υποδομών είναι πολλά και θέτουν εμπόδια στην εκπαιδευτική διαδικασία...

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Κυκλοφορεί και αυτή την εβδομάδα η εφημερίδα Θέμα της Χαλκιδικής με πλούσια ύλη από όλο το νομό Χαλκιδικής! Στο τεύχος που κυκλοφορεί διαβάστε για την απόρριψη της αίτησης θεραπείας της Ε. ΧΡΥΣΟΣ από το ΥΠ.ΠΕ. Για την ανακατασκευή παιδικών χαρών του Δήμου Νέας Προποντίδας. Για την εκλογή στην Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ παρά το πόλεμο που δέχθηκε του Στεριανού Κοτσαμπασόπουλου και φυσικά την νέα κόντρα ανάμεσα στον Μανώλη Καρρά και τον Δημήτρη Τσούφη.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ