Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

"ΒΙΝΥΛΙΟ" στον Πολύγυρο


ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Έγραψα πολλές φορές άρθρα σχετικά με τις «Νέες Θεραπείες» για την Σκλήρυνση Κατά πλάκας, που κατά καιρούς σκάνε σαν πυροτεχνήματα γεμίζοντας Ψεύτικες Ελπίδες τόσο τους ασθενείς, όσο και τους συγγενείς τους.

«Θεραπείες», που ΔΕΝ θεραπεύουν γιατί πρόκειται απλά για νέες ΑΓΩΓΕΣ, ίσως πιο εξελιγμένες αν όχι ΙΔΙΕΣ με τις υπόλοιπες που κυκλοφορούν.
Η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι (θα το επαναλάβω) μια από τις πιο ύπουλες ασθένειες της εποχής μας, από τις πιο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ κατά γενική ομολογία των επιστημόνων.

Ταξιάρχης, 7 Νοεμβρίου 2016


ΚΥΚΛΟΣ ΟΜΙΛΙΩΝ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ


Απέρριψε την αίτηση Θεραπείας της «Ελληνικός Χρυσός» το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Μια κρίσιμη για την υπόθεση των Σκουριών απόφαση έλαβε σήμερα το Υπουργείο Περιβάλλοντος απορρίπτοντας την από 9 Σεπτεμβρίου 2016 αίτηση Θεραπείας της εταιρίας Ελληνικός Χρυσός για την ανάκληση της απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας περί επιστροφής του προσαρτήματος «ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΧΑΛΚΟΥ, ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΜΑΝΤΕΜ ΛΑΚΚΟΥ»

Ημερίδα της ΑΝΕΤΧΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

«Η ανάπτυξη της χώρας δεν σταματά στην ΔΕΗ. Περιμένουμε από τον αρμόδιο Υπουργό να μας συναντήσει στις στοές, ως  Έλληνες εργαζόμενους»

Χαλκιδική, 03 Νοεμβρίου 2016,
Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε ότι ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, θα βρίσκεται σήμερα στην Κοζάνη όπου θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ και θα συναντηθεί με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Δήμος Πολυγύρου, ομιλίες με θέμα: «Το πρώτο ταξίδι των παιδιών και η προσαρμογή στον παιδικό σταθμό»


Αγώνας βόλεϊ: Α.Ο.Πολυγύρου - ΕΑΝ Πανοράματος