Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Κουζίνα οικονομικής ενίσχυσης


Βραβείο "Best City Awards 2016" στο Δήμο Σιθωνίας

Με  Silver  βραβείο στην ενότητα Green City, στην κατηγορία  Ανακύκλωση & επαναχρησιμοποίηση βραβεύθηκε ο Δήμος Σιθωνίας για το πρόγραμμα οικιακής κομποστοποίησης. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο των Best City Awards 2016 τα οποία ανακοινώθηκαν στο χώρο «Τεχνόπολης» του Δήμου Αθηναίων.  Τα Best City Awards επιβραβεύουν πρακτικές που καθιστούν τις πόλεις «ευφυείς» και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών τους. Το βραβείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρέλαβε ο γεωπόνος, συνεργάτης του Δήμου Σιθωνίας, Χρήστος Σμάγας.

ΕΝΑ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ

Εδώ είμαστε Συνέλληνες, στην Ελλάδα του 2016, σε λίγο θα έρθει και το 2017, και η χώρα μας, βρίσκεται στο επίκεντρο «φαγοποτιού» ΟΛΩΝ των ξένων αρπακτικών που κοιτάζουν να εξοντώσουν με κάθε τρόπο τους Έλληνες με την πλήρη βοήθεια των υπηρετών τους που συστήνονται εδώ και χρόνια σαν κυβερνήσεις της χώρας (και μετά ξύπνησαν).
Σε ΟΛΑ, χουμε μια από τα ίδια εδώ και χρόνια, μείναμε στα παχιά λόγια, στα μεγάλα ΘΑ στα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΜΑΤΑ.
ΟΛΟΙ εκείνοι που σχεδίαζαν και σχεδιάζουν για την τύχη μας, το μόνο που έκαναν και κάνουν, είναι να εκτελούν κατά γράμμα τις ΕΝΤΟΛΕΣ των αφεντικών τους, να υπογράφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ, και να μας φέρνουν προ τετελεσμένων…