Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση για την παρέλαση

Tα γυρίσματα της ταινίας "Βουρβουρού" της Καρίνας Λογοθέτη

Τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «Βουρβουρού» της Καρίνας Λογοθέτη πραγματοποιούνται τις μέρες αυτές στις γεμάτες από αυθεντική φυσική ομορφιά παραλίες της Βουρβουρούς.
Το σενάριο της ταινίας βραβεύθηκε από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου με το Βραβείο Film Factory Short Film Fund  και χρηματοδοτήθηκε από τον ΟΤΕ TV, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Σιθωνίας.

ΨΗΦΙΣΜΑ του Εργατικού Κέντρου Χαλκιδικής

Το Εργατικό Κέντρο Χαλκιδικής έχει σαφή εικόνα της διαχρονικής συνεισφοράς των εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας, στην συνολική ανάπτυξη της Β.Α. Χαλκιδικής. της ιστορικής σημασίας που έχει η μεταλλευτική παράδοση και κουλτούρα για την περιοχή μας. Αλλά και της όλο και εντονότερης εργασιακής ανασφάλειας των μεταλλωρύχων, λόγω έλλειψης στρατηγικού σχεδιασμού της χώρας για την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου.
Πάρα τις αντιξοότητες των δύσκολων καιρών που η χώρα μας διανύει, χιλιάδες Χαλκιδικιώτες εργάζονται σήμερα για τη μεταλλευτική επένδυση, σε Ολυμπιάδα, Στρατώνι και Σκουριές.
Λαμβάνοντας υπόψιν ότι:

ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΧΑΛ/ΚΗΣ

Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 συνήλθαν τα νεοεκλεγέντα μέλη από τις αρχαιρεσίες της 16-10-16 με θέμα κατανομή αξιωμάτων. Από την ψηφοφορία που έγινε μεταξύ των μελών πρόεκυψε το νέο Δ/Σ του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Χαλκιδικής.
Η σύνθεση του Δ.Σ. έχει ως εξής: