Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Πορεία στις Σκουριές. Κυριακή 23 Οκτωβρίου


Χιλιάδες φωνές για τη σωτηρία ενός τόπου

Γι΄ακόμη μια φορά, χιλιάδες άνθρωποι ανταμώσαμε σε μια γιορτή αλληλεγγύης για το δίκιο ενός τόπου. Σ΄έναν αγώνα για τους πόρους της ζωής και τα κοινά αγαθά. Σε μια συναυλία με καλλιτέχνες, κινήματα, συλλογικότητες και ανθρώπους που αγωνίζονται γι΄αυτά που αξίζει να σωθούν.
Γι’ ακόμη μια φορά, τα λόγια δε φτάνουν για να ευχαριστήσουν όλους εκείνους που, με τον έναν ή άλλο τρόπο, βοήθησαν σ΄αυτό το αντάμωμα.

Εκπαιδευτικό ταξίδι Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής-Αυτοδιοίκησης για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου

Από τις 28 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής και η Ελληνική αποστολή των Δήμων Νέας Προποντίδας, Κασσάνδρας και Σιθώνιας βρέθηκαν στο Zingst της Γερμανίας, όπου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη με θέμα την τουριστική ανάπτυξη στο πλαίσιο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η επίσκεψη οργανώθηκε από την ΕλληνοΓερμανική συνέλευση σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής, τους Δήμους Νέας Προποντίδας, Κασσάνδρας και Σιθωνίας και είχε ως κύριο στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών αναφορικά με την ανάπτυξη του τουρισμού, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Εκδήλωση για παιδιά: Παραμύθι μύθαρος.. και η κοιλιά σας πίθαρος...