Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016

Δόσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με αναπηρία «Η ΑΓΑΠΗ» ευχαριστεί τον Αθλητικό Όμιλο Πολυγύρου που διοργάνωσε το 2ο Τουρνουά Μπάσκετ Αγάπης στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου στις 24-25 Σεπτεμβρίου. 
Τα έσοδα της διοργάνωσης δόθηκαν στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ‘’Η ΑΓΑΠΗ’’.
Ευχαριστούμε τις ομάδες που συμμετείχαν: ΑΟ Πολυγύρου, Στρατώνι, Π.Ο. Μουδανιών και το Π.Κ. Νεάπολης και ευχόμαστε σε όλους καλή αθλητική χρονιά με πολλές νίκες.

Βιβλιοπαρουσίαση

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΦΩΤΙΑ

Συνέλληνες, στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά το πετρέλαιο θέρμανσης για φέτος, το οποίο αναμένεται να βάλει φωτιά στους ήδη ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟΥΣ οικογενειακούς προϋπολογισμούς.
Για να δούμε τι έχουμε…
Έχουμε λοιπόν τον ΕΝΦΙΑ, ένα σωρό άλλα χαράτσια προς πληρωμή, έχουμε τα ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ που αναμένεται να μοιράσουν φέτος εγκεφαλικά, αλλά και να οδηγήσουν πολύ κόσμο στην κατάθεση πινακίδων, και το κερασάκι στη τούρτα είναι το ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ το οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα και δηλώσεις, θα πάρει την πάνω βόλτα….

"Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ"


Πρόσκληση του Θεατρικού & Πολιτιστικού Οργανισμού Ορμύλιας


Η κοινωνία στο εδώλιο γι’ ακόμα μια φορά - Τρίτη 27/9 Δικαστήρια Πολύγυρου

Πέρασαν τριάμισι χρόνια από τότε που η κυβέρνηση του “με κάθε κόστος” θέλησε να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο στέλνοντας υπεράριθμες δυνάμεις της αστυνομίας να καταστείλουν κάθε είδους αντίδραση που θα σταματούσε το έργο της.

Πέρασαν τριάμισι χρόνια από τότε που νοιώσαμε τον τρόμο να χτυπά και να εισβάλλει στα σπίτια μας, την αγανάκτηση του να είσαι πολίτης -με όλες τις ελευθερίες που ορίζει το Σύνταγμα για σένα- και όμως ταυτόχρονα να μην είσαι τίποτα γι΄αυτούς.
Τόσα χρόνια από τότε που είδαμε τα παιδιά μας να σηκώνουν γροθιές και να φωνάζουν “χημικά στα σχολεία;”

Το Στρατώνι κυπελλούχος στο μπασκετικό Τουρνουά Αγάπης του Α.Ο.Πολυγύρου (φωτο)

Από http://sithonianews.blogspot.gr/
Στην χθεσινή  ημέρα του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ Αγάπης που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου  σε συνεργασία  με την ΕΚΑΣ Χαλκιδικής , κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα του Στρατωνίου  με 58-51 έναντι της ομάδας του Πολυγύρου. 
Στον μικρό τελικό η ομάδα των Μουδανιών ήρθε ισόπαλη με της
Νεαπόλεως(57-57) 
Τα έσοδα της διοργάνωσης δόθηκαν στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία . Δυστυχώς δεν υπήρξε μεγάλη προσέλευση αν και οι ομάδες είναι εθνικών κατηγοριών .