Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

2o Τουρνουά Αγάπης Α.Ο.Πολυγύρου

Ο Αθλητικός Όμιλος Πολυγύρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 2ου Τουρνουά Μπάσκετ Αγάπης στο Κλειστό Γυμναστήριο Πολυγύρου το διήμερο 24 & 25 Σεπτεμβρίου με την συμμετοχή των τριών ομάδων του Νομού μας που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγόριων.
Πιο συγκεκριμένα συμμετέχουν ο ΑΟ Πολυγύρου, το Στρατώνι, ο Π.Ο. Μουδανιών, και το Π.Κ. Νεάπολης. Το Τουρνουά θα δώσει την δυνατότητα στους φιλάθλους να δουν τις ομάδες τους στο τελικό τεστ πριν την επίσημη έναρξη των Πρωταθλημάτων.
Το πρόγραμμα του τουρνουά διαμορφώνεται ως εξής:
Σάββατο 24/9:
Πολύγυρος - Μουδανιά στις 17:30
Στρατώνι – Νεάπολη στις 19:30
Κυριακή 25/9:
17:30 Μικρός Τελικός: Ηττημένος 1ου ημιτελικού-Ηττημένος 2ου ημιτελικού

ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΤΕΙΝΑ

Δύσκολος έως ΕΦΙΑΛΤΙΚΟΣ χειμώνας έρχεται στη «Χώρα του Ποτέ», στη χώρα της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, στη χώρα που έχει «ανεπίσημα» ξεπουληθεί από άκρη σε άκρη, και το μόνο που μένει είναι να πέσουν και οι τελευταίες «υπογραφές» για να μεταναστεύσουν ΟΛΟΙ οι ιθαγενείς της σε άλλες «πολιτισμένες» χώρες, προκειμένου να βρουν «νέες ευκαιρίες» για να ζήσουν….
Φυσικά, πρέπει να πούμε πως ότι «περιουσιακά στοιχεία» είχαν οι ιθαγενείς, κατόπιν «καταγραφής – απογραφής» θα περάσουν στα χέρια των ξένων φυλάρχων και ιθαγενών που θα τα αξιοποιήσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα προκειμένου να τα «χαρούν» αφού οι «άλλοι» δεν μπόρεσαν .