Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

Όπως ανακοινώνουν οι «αρμόδιοι», από τον άλλο μήνα ΟΛΟΙ οι Έλληνες είναι «υποχρεωμένοι» να δηλώσουν ηλεκτρονικά ότι έχουν και δεν έχουν, σε ένα ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ (και όχι μόνο) ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, μόνο που εδώ, υπάρχει μια ΠΑΓΙΔΑ, την οποία ΣΚΟΠΙΜΑ δεν την αναλύουν για να ξέρει ο κοσμάκης τι τον περιμένει.
Η ΠΑΓΙΔΑ αυτή Συνέλληνες, έχει να κάνει με το ότι θα μπορεί Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Σα να λέμε δηλαδή, όπως κάποιος μπαίνει στο διαδίκτυο και διαβάζει από το ποιο σοβαρό μέχρι το ποιο γελοίο θέμα, τώρα θα μπορεί να διαβάζει τι έχει ο γείτονας του, η ο οποιοσδήποτε Έλληνας στην κατοχή του, χρήματα, κοσμήματα, ακίνητα, κλπ.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΕΝΑΣ ΙΑΒΕΡΗΣ ΤΑΓΜΑΤΑΛΗΤΗΣ (ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑΣ;)

Του ΣΤΑΘΗ
Κι έσπευσε ο κ. Πολάκης να δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες της κυρίας Τσικρίκα με τον κ. ΣαμαράΣαν τον τελευταίο χαφιέ, σαν τον τελευταίο ρουφιάνο.  
Ιδού τα πολιτικά φρονήματα της αμαρτωλής.  
Η κυρία Τσικρίκα είναι πολιτική συντάκτρια και προφανώς έχει φωτογραφηθεί με πλήθος πολιτικών. Ομως, ας υποθέσουμε ότι η κυρία Τσικρίκα είναι δεξιά. Είναι αυτό ντροπή; Μήπως πρέπει να τιμωρηθεί με περισσότερον ΕΝΦΙΑ από τον κ. Κυρίτση; Αλλά  το θέμα δεν είναι αστείο. Ο Μακαρθισμός του κ. Πολάκη είναι θανάσιμος. Διότι είναι ταυτοχρόνως και ο Μακαρθισμός του Τσίπρα που δεν τον αποδοκιμάζει.

Πρώτη φορά κόφτης και "αριστερός"...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 Σας προσκαλώ στην παρουσίαση των βιβλίων: 
α) «Το ροδάκινο που έγινε ντομάτα» και 
β) «Ο καπετάν Γιωργάκης Δημόπουλος από τη Νικήτη»
που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30΄ στο Πολιτιστικό Κέντρο – ΕΠΑΛ Νικήτης.
Το πρώτο βιβλίο θα παρουσιάσουν οι φιλόλογοι Τάκης Κοσμάς και Θανάσης Χριστιανός και το δεύτερο ο δρ. Αρχαιολογίας Ιωακείμ Παπάγγελος.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του «Συμποσίου Αγίου Νικήτα» του Δήμου Σιθωνίας. 
Τα έσοδα θα δοθούν στο Σύλλογο Γυναικών Νικήτης για να τα αξιοποιήσει κατά την κρίση του.
Γιάννης Δ. Κανατάς