Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Όχι άλλα ψέματα. Όλη η αλήθεια όπως θα έπρεπε να είναι στη ΔΕΘ

Τουλάχιστον δεν πήγε χαμένο το ταξίδι του Αλέξη στην Κίνα. Έμαθε να κάνει ΑΡΙΣΤΑ τον Κινέζο

ΣΥΡΙΖΑ: ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΟΚΡΑΤΊΑ

Σε ασφυκτικό κλοιό, με εικόνα αστυνομοκρατούμενης πόλης, βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, για μια ακόμη φορά σε περίοδο κινητοποιήσεων.
Η κυβέρνηση Τσίπρα, αφού υιοθέτησε την πολιτική των μνημονίων, υιοθετεί και την πολιτική της καταστολής, ακριβώς όπως και οι προκάτοχοί της, Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Επειδή η κυβέρνηση γνωρίζει πολύ καλά ότι η πολιτική της είναι σε ευθεία αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα, επιχειρεί να δημιουργήσει κλίμα τρομοκρατίας στην κοινωνία, ώστε να φοβίσει, και τελικά να παρεμποδίσει τον κόσμο να συμμετέχει μαζικά στη σημερινή κινητοποίηση, στην οποία καλούν όλοι οι συνδικαλιστικοί, κοινωνικοί φορείς, και οι οργανώσεις της αριστεράς.

Όραμα Πολιτών: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

Από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε τα καθήκοντά της η υφιστάμενη δημοτική αρχή του δήμου Αριστοτέλη επέδειξε ανικανότητα, εμπάθεια, περιφρόνηση των διαδικασιών, των νόμων, των κανόνων και των αποφάσεων των αρμοδίων οργάνων και των θεσμών. Και αν, μέσα στο γνωστό κλίμα βίας και τρομοκρατίας, την ανικανότητά της αυτή κατέφερε να την κρύψει από τους δημότες μας προεκλογικά και να υφαρπάξει την ψήφο τους, με τη δράση της, ως διοίκηση, την αποδεικνύει καθημερινά.

Η Χαλκιδική για 2η φορά στην έκθεση εναλλακτικού τουρισμού TourNatur 2016 στο Ντίσελντορφ

Ανάμεσα σε 5.000 προορισμούς και πάνω από 260 εκθέτες, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής συμμετείχε για 2η συνεχόμενη χρονιά στην διεθνή έκθεση εναλλακτικού τουρισμού TourNatur στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προβάλλοντας τη λιγότερη γνωστή πλευρά της Χαλκιδικής. Στόχος της Χαλκιδικής, η ανάδειξη του προορισμού και η στοχευμένη προσέλκυση τουριστών που θα βοηθήσει στηνεπέκταση της τουριστικής περιόδου.
Η έκθεση TourNatur θεωρείτε η πιο σημαντική έκθεση περιπατητικού και outdoor activities τουρισμού. και προσελκύει επισκέπτες από τη Γερμανία και την Κεντρική Ευρώπη που ενδιαφέρονται για διακοπές που συνδυάζουν πεζοπορία,

Μνημόσυνο για τα θύματα του Σινούκ

Μνημόσυνο για τα θύματα από τη μοιραία πτώση του ελικοπτέρου σινούκ στις 11 Σεπτεμβρίου 2004 τελέσθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του μνημείου στο Πόρτο Κουφό του Δήμου Σιθωνίας.
Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από το Διοικητή  της ΙΜΠ, Υπγο Χρήστο Σίμο, τον αντιδήμαρχο Σιθωνίας, Κυπαρίσση Ντέμπλα και τον πρόεδρο της ΔΚ Συκιάς, Αθ. Τζέλιο.