Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/9/2016 9πμ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΣΚΟΥΡΙΕΣ (ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ): Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΤΙΔΡΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Ομολογουμένως οι εργαζόμενοι έχουν χρησιμοποιηθεί πάγια από την εταιρεία Ελληνικός Χρυσός προκειμένου αυτή να εδραιώσει την παρουσία της στο βουνό. Απ’ αυτούς κάποιοι ανταποκρίθηκαν με περίσσια προθυμία στο κάλεσμα να τραμπουκίσουν και να ρουφιανέψουν, όταν οι υπόλοιποι συναινούσαν σιωπηρά. Έτσι ξεκίνησαν όλα, τότε με το κάψιμο του φυλακίου αγώνα στο βουνό στις 20/3/2012 και στο ίδιο μοτίβο συνεχιστήκαν. Έκτοτε το βιογραφικό του χαφιέ και του τραμπούκου εξασφάλισε πολλές θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία της Μ. Παναγίας.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Ο ευθυνόφοβος και αναποτελεσματικός Δήμαρχος που . . . δέκα μέρες κοσκινίζει.

Γράφει ο Αθανάσιος Γ. Καρίνας
Μετά την πρόσφατη δημοσιοποίηση της επιστολής του κου Ζουμπά στο Υπουργείο σχετικά με τις ρωγματώσεις στην Στρατονίκη πολλοί αναρωτηθήκαμε σε τι αποσκοπούσε. Χωρίς πολλά λόγια . . . η λαϊκή ρήση «Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.» ταιριάζει γάντι στον ευθυνόφοβο και αναποτελεσματικό κο Ζουμπά, ο οποίος πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών του για το θέμα των ρωγματώσεων στην Στρατονίκη, στο Υπουργείο, δηλαδή στις ελληνικές καλένδες . . . διεκδικώντας δήθεν επίλυση του προβλήματος. Η ενέργεια αυτή εκ μέρους του κου Ζουμπά μόνον ως ευθυνοφοβική μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού αποποιείται την ευθύνη και την αρμοδιότητα να επιλύσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει μερίδα των πολιτών του Δήμου Αριστοτέλη και επιπροσθέτως, η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί απόδειξη της αναποτελεσματικότητάς του, αφού στη σχετική επιστολή που απέστειλε στο Υπουργείο δεν θέτει κανένα χρονοδιάγραμμα των απαιτούμενων ενεργειών και δεν αναδεικνύει τον επείγοντα χαρακτήρα του θέματος.

Εκδήλωση ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χαλκιδικής