Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΖΑ: "Ούτε Βενιζέλος, ούτε Σαμαράς το πιο καλό μνημόνιο το ζείτε πια με μας"

Περί αρμέγματος λόγος!

Κάποτε, σε μια κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη τον Τσίπρα, στο γραφείο του, πριν γίνει πρωθυπουργός, με ρώτησε εάν ξέρω να αρμέγω! Έκτοτε δεν έπαψα να τον καλώ και να τον προκαλώ να έρθει στο μαντρί για να του μάθω να αρμέγει! Μαζί μας ήταν μέχρι πριν από λίγο, αλλά το κλότσησε το καρδάρι και έφυγε! Ελπίζω κάποια στιγμή να συνειδητοποιήσει, τόσο αυτός όσο και ο Βαγγέλης, ο υπουργός του, ότι η παραγωγική ανασυγκρότηση ξεκινάει από το μαντρί και το χωράφι!
Το συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας ήταν και παραμένει, εκτός από τον τουρισμό, ο

Ανακοίνωση για τις συνδέσεις στο νέο δίκτυο ύδρευσης του Πολυγύρου

Η Υπηρεσία Ύδρευσης του Δήμου Πολυγύρου καλεί τους πολίτες να ενημερώσουν άμεσα για την ημέρα που θα πραγματοποιήσουν τη σύνδεση της κατοικίας τους στο νέο δίκτυο ύδρευσης, προκειμένου να υπάρξει καλύτερος προγραμματισμός, καλώντας στα τηλέφωνα 23710 21223 και 23710 21233 δίνοντας τα στοιχεία που θα τους ζητηθούν (περιοχή, τηλέφωνο και οδός κατοικίας).
Σημειώνεται ότι το επόμενο διάστημα θα γίνονται διακοπές νερού στην πόλη του Πολυγύρου κατά τις ώρες 09:00 – 11:00.

Οι «δυνατοί» των «δυνατών» έφυγαν για Ρίο, έτοιμοι για διακρίσεις

Το ταξίδι της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών σε πάγκο για τους Παραολυμπιακούς του Ρίο 2016, ξεκίνησε από την πατρίδα του Αριστοτέλη
Με παρακαταθήκη τα χρυσά μετάλλια, τα παγκόσμια ρεκόρ και τις αμέτρητες επί σειρά ετών διεθνείς διακρίσεις του Παραολυμπιονίκη Παύλου Μάμαλου, και τις τέσσερεις παραολυμπιακές συμμετοχές των βετεράνων Νίκου Γκουντάνη  και Γκρέμισλαβ Μωϋσιάδη, που προστέθηκε στην αποστολή την τελευταία στιγμή,  ξεκινά η αποστολή της ομάδας των δυνατών για την Παραολυμπιάδα του Ρίο 2016. 

Συνάντηση Δημάρχου Πολυγύρου με επιχειρηματική αποστολή από τα Μουδανιά της Τουρκίας

Αντιπροσωπεία επιχειρηματιών από τα Μουδανιά της Τουρκίας υποδέχτηκε σήμερα Δευτέρα 5/09/2016 στο Δημαρχείο Πολυγύρου ο Δήμαρχος, Αστέριος Ζωγράφος. Η τούρκικη αποστολή, βρίσκεται στη Χαλκιδική στο πλαίσιο της αδελφοποίησης του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μουδανιών της Τουρκίας με το Επιμελητήριο Χαλκιδικής και της υπογραφής πρωτοκόλλου συνεργασίας.
Επικεφαλής της τουρκικής αντιπροσωπείας είναι ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μουδανιών

Επίσκεψη αποστολής του Επιμελητηρίου Μουδανιών Τουρκίας στο Δήμο Σιθωνίας

Τον Δήμο Σιθωνίας επισκέφθηκε σήμερα η επιχειρηματική αποστολή του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Μουδανιών Τουρκίας, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο και μέλη του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σιθωνίας, Στέλιος Κωστίκας και η Δημοτική Σύμβουλος και υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Δημάρχου, Μαρία Πάργα Λαθούρη υποδέχτηκαν τα μέλη των δύο Επιμελητηρίων και παρουσίασαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου Σιθωνίας και αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στον τουρισμό.

Δεν τραβάει...

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Χαλκιδικής σύμφωνα με το καταστατικό της συνεδρίασε στις 28-07-16 και αποφάσισε ομόφωνα για την προκήρυξη έκτακτου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου για την Κυριακή 16-10-16 ώρα 9,00 πμ. με τα εξής θέματα:
1) Απολογισμός Διοικητικός- Οικονομικός της απερχόμενης Διοίκησης. 
2)Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
3)Εκλογή Διοίκησης και των άλλων καταστατικών οργάνων.

ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΟΥΝ

Σε αυτή τη χώρα, το ΘΡΑΣΟΣ ορισμένων δεν έχει όριο.
Μας έχουν για πολύ «γκαου», και έτσι μας κοροϊδεύουν και εμείς, δε δίνουμε σημασία αλλά αντίθετα, τους χαϊδεύουμε ενώ θα έπρεπε να τους διαολοστείλουμε,να μην τους ξαναδούμε σε αυτή τη χώρα.
Χρόνια γράφω για την υγεία στη χώρα μας, για το ΧΑΛΙ της, την ΔΙΑΛΥΣΗ της, για ΟΛΟΥΣ εκείνους που ευθύνονται για αυτό το χάλι που τελειωμό δεν έχει, αλλά οι ΕΛΛΗΝΕΣ προτιμούν να χειροκροτούν χρώματα και κόμματα, από το να αγωνίζονται και να τιμωρούν όλους εκείνους που έπαιξαν και παίζουν με τις ζωές μας.