Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Ξεκίνα να κλαις

Θεμελίωση Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας - Επίσκεψη Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων στο Βιολογικό Σταθμό Γαλάτιστας

Η θεμελίωση του Κλειστού Γυμναστηρίου Γαλάτιστας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016, στις 10:30 το πρωί, παρουσία του Δημάρχου Πολυγύρου, Αστέριου Ζωγράφου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Ι. Σιμώνη, Αντιδημάρχου Δ.Ε. Ανθεμούντα, Α. Λακρού, Δημοτικών Συμβούλων και του Τοπικού Συμβουλίου Τ.Κ. Γαλάτιστας. Το Κλειστό Γυμναστήριο Γαλάτιστας είναι μια πολύ σημαντική παρέμβαση με προϋπολογισμό 4.300.000 ευρώ, που με την παράδοσή της θα αποτελεί τον ιδανικό χώρο για την εκγύμναση των νέων της περιοχής αλλά και για τη διεξαγωγή σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.

Χαιρετισμός Δ/ντριας Π.Ε. Χαλκιδικής για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016-17

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Μετά από μία σχολική χρονιά που περιελάμβανε μεταξύ άλλων τη διαμόρφωση πολλών νέων δεδομένων για τον εκπαιδευτικό κόσμο και με όλες τις ενδεχόμενες δυσκολίες που συνεπάγονταν, αλλά και μετά από μία πολύ ιδιαίτερη για εμένα προσωπικά χρονιά, κατά την οποία με τιμήσατε με την ψήφο σας και την εμπιστοσύνη σας, θέλω να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή σας σε οποιοδήποτε ζήτημα προέκυπτε και παράλληλα χαιρετίζω την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2016 – 2017.

Τρεις σεφ μαγειρεύουν για καλό σκοπό

Το Ekies All Senses Resort και ο σεφ του, Δημήτρης Παμπόρης, καλούν τους βραβευμένους σεφ Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, Αθηναγόρα Κωστάκο και Δημήτρη Δημητριάδη για να μας μύησουν στις αγαπημένες τους κουζίνες και παράλληλα να ενισχύσουν το έργο της Αγίας Βερονίκη – Σπίτι Στοργής, καθώς μέρος των εσόδων από τις εκδηλώσεις που τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Σιθωνίας, θα διατεθεί στο ίδρυμα που βρίσκεται στον Άγιο Παύλο της Νικήτης. 

Αιμοδοσία

Ο Σύλλογος Γυναικών Ιερισσού ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία, που έγινε το Σάββατο, 27/8/2016 από κλιμάκιο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσ/νίκης.
Ήταν μια προσφορά ζωής και γι’ αυτό σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Στην επόμενη αιμοδοσία περιμένουμε και αυτούς που δεν μπόρεσαν για κάποιους λόγους να συμμετάσχουν.