Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016

Ο Αριστοτέλης μέσα από το δίτομο έργο του Θανάση Μπαντέ, Παρουσίαση του βιβλίου σε εκδήλωση στον παραλιακό πεζόδρομο της Ιερισσού στον Μύλο

IMG_0254 (Επεξεργασμένο).JPG
Κοινωνοί της Αριστοτελικής σκέψης σχετικά με την Ιδανική Πόλη και την Γέννηση της Πολιτικής Επιστήμης έγιναν χθες όσοι παραβρέθηκαν  στη ξεχωριστή βραδιά της παρουσίασης του ομότιτλου δίτομου έργου του Θανάση Μπαντέ, στον παραλιακό πεζόδρομο της Ιερισσού, στον παραδοσιακό Μύλο. Η εκδήλωση ήταν  ενταγμένη στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Αριστοτέλη για το «Έτος Αριστοτέλη» όπως ανακηρύχτηκε από την UNESCO, από αφορμή τα 2.400 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου Σταγειρίτη φιλοσόφου.

Αυγουστιάτικη πανσέληνος 2016 - Μουσική εκδήλωση στα Αρχαία Στάγειρα

Στο πλαίσιο του θεσμού της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, που φέτος συμπίπτει με τον εορτασμό των 2.400 χρόνων από τη γέννηση του Αριστοτέλη, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χαλκιδικής και Αγίου Όρους και ο Δήμος Αριστοτέλη διοργανώνουν εκδήλωση στα αρχαία Στάγειρα, γενέτειρα του μεγάλου φιλοσόφου.
Στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης 18 Αυγούστου, μπροστά στη στοά των αρχαίων Σταγείρων, στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής, με το φεγγάρι ολόφωτο να συνοδεύει αξέχαστες μελωδίες, το μουσικό σχήμα “ΜΟΝΤΑΖ” από τον Πολύγυρο και η μεικτή χορωδία Αρναίας υπό την διεύθυνση του Βασίλη Κοκκαλιάρη, θα πραγματοποιήσουν συναυλία αναβιώνοντας συνθέσεις Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και Ξαρχάκου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΠΣΧ

Τα 52 Αθλητικά Σωματεία – Μέλη της Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (Α.Ε. Ποντίων Πετραλώνων κ.λ.π. 51 Σωματεία) ανακοινώνουν τη διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης που θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και ώρα 20:00 στην Αίθουσα Συνελεύσεων του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής με θέμα : «Πρόταση Μομφής κατά του συνόλου των μελών του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής».
Στην έκτακτη αυτή Συνέλευση καλούνται να παραστούν όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία – μέλη της ΕΠΣΧ, καθώς και το σύνολο των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΧ, για τα οποία γίνεται η Πρόταση Μομφής.

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΦΟΡΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ζούμε σε μια χώρα, που καμώνεται περί «αντιρατσισμού», αλλά σχεδόν καθημερινά αποδεικνύει πως οι ευαισθησίες της περί «ρατσισμού», είναι πολύ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ, όταν πρόκειται να εισπράξει χρήμα, η να ξεφορτωθεί ΟΛΟΥΣ εκείνους τους «ενοχλητικούς» που έκαναν το έγκλημα να είναι μισεροί, και να απαιτούν να ζήσουν, για όσα χρόνια θα μείνει «αναμμένο το καντήλι» τους.

Όπως καταλαβαίνετε Συνέλληνες, για ακόμα μια φορά, για πολλοστή φορά, το θέμα μας είναι η ΑΝΑΠΗΡΙΑ, και οι ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ στις οποίες μπαίνουν οι ανάπηροι ΟΧΙ ΜΟΝΟ από τις παθήσεις τους, αλλά και από τις άλλες «παθήσεις» που τους σερβίρει το κράτος εδώ και χρόνια…..

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Εδώ είμαστε Συνέλληνες, ΕΜΕΙΣ, Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ ΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ…..

Πρέπει να πω, πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ» ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ, για την ΝΙΚΗ της ΑΝΝΑΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ, όπως και για τους υπόλοιπους Αθλητές μας, οι οποίοι εκπροσωπούν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, για πολλούς και διάφορους σοβαρούς λόγους.

ΝΙΚΗ Πολυγύρου, τριήμερο εκδηλώσεων