Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Μετά από 6 χρόνια σκληρής καταδίωξης συνελήφθησαν οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στη "Συνωμοσία των μνημονίων της φτώχειας"

Ήσυχες μέρες του Αυγούστου - 2016

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ 1961- 1970, ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Μία ιδιαίτερα πετυχημένη προσπάθεια αναβίωσης των αρχαίων Αριστοτελείων, πραγματοποιήθηκε τη δεκαετία του 1960 στην Ιερισσό. Τα αρχαία «Αριστοτέλεια» ήταν εορταστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του μεγάλου φιλοσόφου της αρχαιότητας, Αριστοτέλη, που τελούνταν στην πατρίδα του, τα Στάγειρα, τον 4ο και 3ο αιώνα π.Χ..
Το 1960 οι τοπικοί φορείς, οι σύλλογοι και η κοινότητα της Ιερισσού αποφάσισαν να αναβιώσουν τις εορταστικές αυτές εκδηλώσεις με αθλητικούς και καλλιτεχνικούς αγώνες. Η επιτυχία τους ήταν μεγάλη και αποτέλεσαν το μεγάλο αθλητικό και καλλιτεχνικό θεσμό της Χαλκιδικής καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ’60.
...Η πολιτισμική ομάδα του «Κυττάρου Ιερισσού» διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας και αντικειμένων με θέμα τα «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΑ ΙΕΡΙΣΣΟΥ», από τις 8 ως τις 12 Αυγούστου, στον παλιό ανεμόμυλο της παραλίας.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ

Αύγουστος, ζεστες πολλές, πυρκαγιές επίσης πολλές, ο Έλληνας προσπαθεί να κάνει τα «μπάνια του», αυτά που τα ονομάζουν … «μπάνια το λαού», και η κυβέρνηση όπως είναι γνωστό σε όλους, μας ετοιμάζει «οικονομική ψυχρολουσία», αφού θέλει να εισπράξει ζεστό χρήμα για να γεμίσει τα αραχνιασμένα ταμεία του κράτους.
Και είναι αποφασισμένη να εισπράξει, με κάθε τρόπο, ΟΧΙ Συνέλληνες από εκείνους που χρωστούν εκατομμύρια (εκείνους δεν τολμά να τους αγγίξει, ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ), αλλά από τους «άλλους», από τα κορόιδα, τα εύκολα ΘΥΜΑΤΑ ΚΛΟΠΗΣ, τον απλό λαό.

4ο ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ RAPID Α.Σ.Ο. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Ο ΑΣΟ Πολυγύρου σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Θ.Χ διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το 4o ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ στο Cafe-Bar Tiverious, στην Πλατεία Ηρώων στον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Οι αγώνες θα γίνουν την Κυριακή, 07-08-2016, με ώρα προσέλευσης 16.30 & ώρα έναρξης 17.00.
Δηλώσεις συμμετοχών γίνονται στο