Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Δελτίο Τύπου -Καταγγελία Ο κ. Γ. Καγιακεϊσίδης Πρόεδρος της κοινότητας Μεταμόρφωσης έχει ξεφύγει τελείως!

Το φετινό καλοκαίρι η Μεταμόρφωση, ζει νέα ήθη και έθιμα. Κόντρα στην πλειοψηφία του τοπικού συμβουλίου και τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων, ο πρόεδρος της κοινότητας Μεταμόρφωσης κ. Καγιακεϊσίδης αρνείται να κλείσει τον κεντρικό κάθετο δρόμο του χωριού, για τις βραδινές ώρες του καλοκαιριού, όπως γίνονταν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Η Ενωτική Κίνηση και στην πρόσφατη επίσκεψη της στο τοπικό συμβούλιο παρουσία δεκάδων κατοίκων, δια της σαφέστατης δήλωσης του επικεφαλή Τάσου Κανταρά, στήριξε το εύλογο αίτημα, το οποίο έχει ευεργετικές συνέπειες για την αγορά και την εν γένει οικονομική κίνηση της περιοχής.

ΝΕΟ ΔΣ στον Όμιλο Αντισφαίρισης Πολυγύρου

Στις 26 Ιουλίου 2016 διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Αντισφαίρισης Πολυγύρου Χαλκιδικής. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η εξής:
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αυγερινός Δημητριάδης
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κωνσταντίνος Κουνέλης
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Μαρία Σφυρή
ΤΑΜΙΑΣ: Αριστοτέλης Μαρήσιος

Εγκαίνια έργου ανάπλασης στην Τ.Κ. Στανού του Δήμου Αριστοτέλη

Τελετή εγκαινίων για το έργο της ανάπλασης στην Τ.Κ. Στανού, Δ.Ε. Αρναίας του Δήμου Αριστοτέλη, χοροστατούντως του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους & Αρδαμερίου κ.κ. Θεόκλητου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιουλίου 2016, από τον Δήμαρχο Αριστοτέλη, Γεώργιο Ζουμπά και τη Δημοτική Αρχή. Στην τελετή παραβρέθηκαν η βουλευτής, κα. Αικατερίνη Ιγγλέζη, ο πρώην Δήμαρχος, κ. Ιωάννης Μίχος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αριστοτέλη, κ.κ. Τσακνής Αργύριος, Χαράλαμπος Λαζαρίδης και Δημήτριος Ψιλιάγκος, οι Πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, κα. Ελένη