Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Black Out από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 8ου Φεστιβάλ Πολυγύρου με τη θεατρική παράσταση "Black Out" του Jack Sharkey από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου, την Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016 στις 21:30, στο Ανοιχτό Θέατρο Πολυγύρου.
Μετά την επιτυχημένη παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου τον Μάιο, η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου, ανεβάζει την αστυνομική κωμωδία "Black Out" του Jack Sharkey σε σκηνοθεσία Ορέστη Τεάζη και στο Ανοιχτό Θέατρο. Το έργο διαδραματίζεται σ' ένα αριστοκρατικό αγγλικό σπίτι στις Βερμούδες.
Παίζουν: Βορδός Θανάσης, Μουταφτσή Ζάφη, Αικατερινάρη Μαρία, Ταζαγκουλίδου Βασιλική, Γκιούρας Γιώργος, Αικατερινάρη Ελένη, Αμπού-Ασάμπε Νναντια, Βλάχου-Τσόπελα Στεργιάνα, Λαγάνης Θανάσης, Κουρούπας Γιάννης, Σαμπάνη Αναστασία, Άμαλ-Ντανούρα Ελπίδα.
Είσοδος: 5€ (Μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων: 3€)

ΤΟ ΔΗΠΕΘΕ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ

Ο Δήμος Σιθωνίας συνεχίζοντας για 2η χρονιά τη συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, φιλοξενεί την παράσταση «Τα σαράντα κλειδιά» σε σκηνοθεσία Ελένης Δημοπούλου, που βασίζεται σε ένα υπέροχο λαϊκό σκυριανό παραμύθι και συμπεριέλαβε στην ανθολογία του «Παραμύθια του λαού μας» ο Γιώργος Ιωάννου.
Οι παραστάσεις θα δοθούν στονΆγιο Νικόλαο στις 28 Ιουλίουστο Ανοιχτό Θέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου και στηΝικήτη στις 29 Ιουλίου στο Χοροστάσι στο παλιό χωριό.
Όλες οι παραστάσεις ξεκινούν στις 21:15 και η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
‘Τα σαράντα κλειδιά’ ανέβηκαν το 2008 στην Πειραματική σκηνή της Τέχνης στην Θεσσαλονίκη και έσπασαν ρεκόρ εισιτηρίων με πάνω από τρία χρόνια συνεχών παραστάσεων. Αποτελούν μέρος του προγράμματος «από άκρη σ’ άκρη» με συνεχείς παραστάσεις σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και σε πόλεις κατά μήκος του άξονα της Εγνατίας Οδού σε συνεργασία με τους τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους, τις κοινότητες και τους δήμους.

8η γιορτή οικολογικής γεωργίας & χειροτεχνίας


Διακοπή νερού στον Πολύγυρο


Από το Δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως αύριο Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016, από το πρωί ως το μεσημέρι, θα υπάρξει διακοπή νερού σε όλο τον Πολύγυρο λόγω των εργασιών για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης.

Συλλυπητήρια

Πληροφορηθήκαμε ένα θλιβερό γεγονός. Μας άφησε εντελώς ξαφνικά, ο αγαπημένος φίλος, συναγωνιστής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΑΝΑΤΡΟΠΗ στον Δήμο Πολυγύρου, Κώστας Βογιατζής
Ένας αγωνιστής της ζωής, ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όλη την σημασία της λέξης. Εμείς που τον γνωρίσαμε, που μαζί πορευτήκαμε, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ! Θα παραδειγματιζόμαστε πάντα, από την αποφασιστικότητά του, την υπομονή του, την καλοσύνη του, την εν γένει στάση ζωής του. 
Από μέρους της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του, στους συγγενείς και τους πολυαγαπημένους φίλους του. 
Καλό σου ταξίδι φίλε Κώστα.

Πωλείται άδεια πρακτορείου ΠΡΟΠΟ

ΠΩΛΕΙΤΑΙ άδεια πρακτορείου ΠΡΟΠΟ σε τουριστική περιοχή της Χαλκιδικής.
Πληροφορίες: 6996921018

Σκυλάκι ψάχνει το αφεντικό του...

Το σκυλάκι της φωτογραφίας κυκλοφορεί μόνο του στο LIDL Πολυγύρου. 

Φοράει κόκκινο λουράκι και είναι περίπου 5 μηνών.

Αν κάποιος το έχασε θα το βρει εκεί.