Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Pasir...on the waves || all day beach bar Σάββατο 30/07 Live at 22:30 εκΜεκ Live


ΕΛΛΑΔΑ Α.Μ.Ε.Α ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

Πριν πάω στο «κυρίως θέμα», θα κάνω μια «εισαγωγή» ιδιαίτερα ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ για ορισμένους, όμως πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, και όχι με διάφορες «τσιριμόνιες» για να μην θίξουμε πρόσωπα και καταστάσεις.
Θα θυμίσω λοιπόν κάτι που έγραψα πολλές φορές σε χρονογραφήματα μου, ότι ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΩΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ (ευτυχώς όχι όλοι, αλλά δυστυχώς μεγάλος αριθμός).
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ όλων των ρατσιστών, είναι το ίδιο το κράτος, που θέλει να λέγεται και «κράτος πρόνοιας».

ΜΟΥΔΑΝΙΑ: Τουρνουά Μπάσκετ 3x3


ΕΝΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Που είχαμε μείνει;
Α, ναι, στον καταργημένο ΕΝΦΙΑ, του οποίου οι λυπητερές θα μας έρθουν αυτές τις μέρες, και θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε, για να βρούμε λεφτά να πληρώσουμε την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΑΜΕ, ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΙΑ!
Ξέρετε βέβαια ΤΙ θα γίνει έτσι και δεν πληρώσουμε ε;
Έρχονται ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, και όλα τα καλά, τεχνικές που ξέρουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ προκειμένου να τα αρπάζουν από τα θύματα τους.
Έγραψα σε πρόσφατο σχετικά χρονογράφημα, για τις «φοροκαρτες» που έρχονται από τις τράπεζες, «κάρτες» που ουσιαστικά βάζουν μεγαλύτερα χρέη στα ήδη υπερχρεωμένα νοικοκυριά.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Οι antigold έχουν το δημοκρατικό δικαίωμα να διαφωνούν. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να τρομοκρατούν, να βιαιοπραγούν και να παρανομούν. Ας διαδηλώσουν τη διαφωνία τους ειρηνικά. Μπορούν;

Γράφει ο Αθανάσιος Γ. Καρίνας
Σε μια δημοκρατική χώρα όπως η Ελλάδα είναι αναπόφευκτο να υφίστανται διαφωνίες ορισμένης μερίδας πολιτών στις αποφάσεις της κεντρικής διοίκησης και στις αποφάσεις της πλειοψηφίας. Αποτελεί δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών της χώρας μας να διαφωνούν και είναι σεβαστή η διαφωνία τους. Σεβαστή είναι επίσης και η εκδήλωση της διαφωνίας τους με ειρηνικές μορφές διαμαρτυρίας, οι οποίες δεν αντιβαίνουν το νόμο. Σεβαστός είναι και ο αγώνας της μειοψηφίας να μεταβάλει τη θέση της πλειοψηφίας με την οποία διαφωνεί, εφόσον δεν μεταχειρίζεται τρομοκρατία και βία.
Το ανωτέρω πλαίσιο είναι το γενικό πλαίσιο στο οποίο θα έπρεπε να κινούνται οι antigold, οι οποίοι αποτελούν χαρακτηριστική περίπτωση μερίδας πολιτών που διαφωνούν με τη θέση της πλειοψηφίας και το σχεδιασμό της κεντρικής διοίκησης και αγωνίζονται να ανατρέψουν την κατάσταση. Πως αγωνίζονται όμως;

Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ για τις παράπλευρες οδούς 8ου χλμ Θεσσαλονίκης Μουδανιών

Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σάκης Βαρδαλής και Γιάννης Δελής κατέθεσαν ΑΝΑΦΟΡΑ την επιστολή επαγγελματιών και κατοίκων των παραπλεύρων οδών του 8ου χιλιόμετρου Θεσσαλονίκης- Μουδανιών ζητώντας να ληφθούν μέτρα που απαιτούνται και να γίνουν οι απαραίτητες υποδομές για την ασφάλεια του δρόμου.
Η αναφορά:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ

Και ενώ ο λαός «απολαμβάνει» τα καλοκαιρινά του μπάνια, η κυβέρνηση, λόγο των υψηλών θερμοκρασιών, μας ετοιμάζει μια ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ, έτσι, για να μας «δροσίσει» ρε παιδί μου, μην πάθουμε και καμία αφυδάτωση στα καλά καθούμενα.
Σύντομα, μέσα στον μήνα, έρχεται αντί για «αφυδάτωση», ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ για τον λαουτζίκο, τον (ΑΘΑΝΑΤΕ ΣΤΡΑΤΟ) «Βοιδολαό» όπως τον αποκαλούσες, που εδώ και μισό και παραπάνω αιώνα εκλέγει, και κανακεύει τους καταστροφείς του. Έρχεται ο…. «καταργημένος» (βάσει των προεκλογικών εξαγγελιών) ΕΝΦΙΑ, που το μόνο που ΔΕΝ περιλαμβάνει, είναι τα χαλίκια που έχουμε στις γειτονιές μας, και ο αέρας που αναπνέουμε, αλλά που θα πάει, θα μπουν ΚΑΙ αυτά στο «παιχνίδι» της γενικότερης «κατάργησης»!