Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Μπιαλοβιέζα (Białowieża), τo δάσος που αγάπησα.

(5η Ιουνίου παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος)
Πολλές φορές σκέφθηκα να αξιολογήσω τα καλύτερα δάση που επισκέφθηκα, αλλά δεν το έκανα μέχρι σήμερα, γιατί θεωρώ a priory ότι όλα τα δάση είναι όμορφα. Είναι θείο δώρο. Έχω επισκεφθεί αρκετά και αξιόλογα, από την κοιλάδα των κέδρων στην Κύπρο, τα σκανδιναβικά δάση της σημύδας, τα πλατύφυλλα δάση της κεντρικής Ευρώπης και των Βαλκανίων, τα δάση του ζαχαρώδη σφένδαμου της βόρειας Αμερικής, αλλά και τα κωνοφόρα της λατινικής Αμερικής, τα απροσπέλαστα του Αμαζονίου, τα ψυχρόβια

Ο Γιάννης Χατζούλης στον Σ.Α. Στρατωνίου

Ο Σ.Α. Στρατωνίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Χατζούλη ο οποίος έχει θητεύσει στον πάγκο μας για 48 αγώνες με ρεκόρ 32ν-16η τις περιόδους 2004-5 και 2007-8 στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής,ενώ κατέκτησε και μια φορά το κύπελλο Ε.ΚΑ.Σ.Χ. . Στο πλευρό του θα έχει τον προπονητή Άλκη Μιχαηλίδη. 
Παράλληλα ανανεώθηκε για 8η χρονιά η συνεργασία με τον αρχηγό και 3ο σκόρερ, με 2.602 πόντους σε 181 αγώνες, στην ιστορία της ομάδας μας Γιάννη Δασκαλόπουλο και επιστρέφει από τον δανεισμό του στον ΠΣ Ευκαρπίας ο Σίμος Κουντουρατζόγλου ο οποίος έχει αγωνιστεί στην ομάδα μας για 6 χρόνια με 1.139 πόντους σε 134 αγώνες.

ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΜΕ ΧΑΡΤΑΕΤΟ

Ιούνης στην Ελλάδα της «Ευρώπης», στην Ελλάδα του ευρώ, των τοκογλύφων, στην Ελλάδα που έχει ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ στους …. «δανειστές», και στα λοιπά ΚΟΡΑΚΙΑ χωρίς να αντιδρά ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, στην Ελλάδα των «συμφωνιών και των κόκκινων γραμμών» που θέτει η κυβέρνηση της, στην Ελλάδα που έχει ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ τους Έλληνες.
Ωπα, διόρθωση εδώ, σε αυτό το τελευταίο!
ΔΕΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, οι οποίες είναι ουσιαστικά ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ.
Έτσι είναι Συνέλληνες, η πραγματικότητα είναι πως ΟΛΕΣ οι μέχρι σήμερα «κυβερνήσεις» των τελευταίων σαράντα χρόνων, είναι οι υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων.