Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

12,5 εκατομμύρια ευρώ τα νέα έργα στο Δήμο Πολυγύρου

Την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για το μεγάλο έργο «Αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων - Αναβάθμιση αστικού οδικού δικτύου & περιβάλλοντος - Σήμανση για την οδική ασφάλεια και συναφείς παρεμβάσεις που θα απαιτηθούν - Βελτίωση βασικών υποδομών στο δήμο Πολύγυρου (αναβάθμιση αστικού οδικού δικτυού & περιβάλλοντος - σήμανση)», με προϋπολογισμό 4.695.044,13 €.
Το έργο περιλαμβάνει:

Συνεργασία «We do local» και Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα η ημερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής για την παρουσίαση της διαφημιστικής καμπάνιας του νομού. Στην εκδήλωση παρεβρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Τουρισμού κ. Γιάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ.Γρηγόρης Τάσιος, καθώς και επιχειρηματίες του Τουρισμού του νομού.

Σε εξέλιξη η καμπάνια της Χαλκιδικής από τον Τουριστικό Οργανισμό Χαλκιδικής και τη Marketing Greece

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου 2016, ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής και η Marketing Greece, ένωσαν για δεύτερη χρονιά τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν τη νέα καμπάνια προώθησης του προορισμού, η οποία αποτελεί εξέλιξη της περσινής επιτυχημένης καμπάνιας “Mirage in the Med”.

Η Χαλκιδική εντατικοποιεί τις δράσεις προβολής της στο εξωτερικό - τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπος τύπος στόχος των δράσεων

2 τηλεοπτικά συνεργεία από τη Σλοβακία, 5 δημοσιογράφοι έντυπου τύπου από το Βέλγιο και τηνΕλβετία και 1 ραδιοφωνικός παραγωγός από τη Γερμανία επισκέφτηκαν την Χαλκιδική τις τελευταίες 15 μέρες ως μέρος του πλάνου προβολής που υλοποιεί ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής για φέτος το καλοκαίρι. 
Στα μέσα Μαΐου, 2 τηλεοπτικά συνεργεία (TV MARKÍZA, TV JOJ), 4 δημοσιογράφοι έντυπου τύπου από τη Σλοβακία καθώς και 2 εκπρόσωποι του μεγαλύτερου TO της χώρας, SATUR, επισκέφτηκαν τη Χαλκιδική σε ένα press trip που οργάνωσε ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής.

Πολύγυρος: Εκδήλωση για την έναρξη του θεσμού των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων σε απομακρυσμένες περιοχές της Χαλκιδικής


Eυχαριστήρια επιστολή της Ένωσης συγγενών Πεσόντων προς τον Γ. Βαγιωνά