Πέμπτη, 19 Μαΐου 2016

Στη Χαλκιδική η εκδήλωση ανακοίνωσης των βραβευμένων με "Γαλάζια Σημαία" ακτών και μαρινών

Η φετινή εκδήλωση ανακοίνωσης των βραβευμένων με “Γαλάζια Σημαία” ακτών και μαρινών θα πραγματοποιηθεί την 25η Μαΐου 2016 και ώρα 10.00’ π.μ., στο Porto Carras Grand Resort, στη Χαλκιδική.
Σε μια προσπάθεια στήριξης του ελληνικού τουρισμού στην ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που διανύουμε, η Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης κατόρθωσε φέτος η αναγγελία των παγκόσμιων βραβεύσεων να γίνει στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη φορά που κορυφαίοι εκπρόσωποι του Foundation for Environmental Education, Ιδρυτή και Διεθνή Συντονιστή του Προγράμματος, θα πραγματοποιήσουν την ανακοίνωση σε χώρα-μέλος, επιβεβαιώνοντας έτσι τη θέση της χώρας μας ανάμεσα στους σημαντικότερους διεθνείς τουριστικούς προορισμούς.

Θεσσαλονίκη, Μια βραδιά αφιερωμένη στον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού


"Οι καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία, στις επιχειρήσεις και τον τομέα των μεταφορών από τη συνεχιζόμενη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη"

Ερώτηση που κατέθεσαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας σtην Βουλή των Ελλήνων με θέμα: "Οι καταστροφικές επιπτώσεις στην οικονομία, στις επιχειρήσεις και τον τομέα των μεταφορών από τη συνεχιζόμενη κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη" την οποία συνυπoγράφει και ο Βουλευτής της Νομού Χαλκιδικής  Βαγιωνάς Γεώργιος.

Το κείμενο της ερώτησης: