Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Ιερισσός 28-29 Μαΐου 2016: "Ιππεύοντας στη γη του Αριστοτέλη"


ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Επιμέλεια : Μάνος Κατσαβαβάκης
Με την εντός έδρας ήττα 66-78 από την Α.Ε. Λάρισας συνέχισε το Στρατώνι τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα της Β' εθνικής. Η ομάδα μας έκανε κακή εμφάνιση στο 1ο ημίχρονο, έδειξε διάθεση στην επανάληψη αλλά με 4/28 σουτ 3π δεν μπορούσε να ελπίζει σε κάτι περισσότερο από το τελικό 66-78. 
Επόμενος αγώνας την Κυριακή 15/5(17.00) στην Καλαμαριά με την Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. 
Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα:

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ... ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ!!!»

     Μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου θα είναι ανοιχτή για το κοινό η Έκθεση Φωτογραφίας «Αναμνήσεις ... μιας πόλης!!!», που οργανώνει το Μορφωτικό, Πολιτιστικό, Αθλητικό και Κοινωνικό Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Πολυγύρου «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» με τη συμμετοχή της Ομάδας Fb «Παλιές Φωτογραφίες του Πολυγύρου» και του Συλλόγου Νεολαίας Πολυγύρου.

ΘΕΜΑ της Χαλκιδικής


Κατασκευή Νέου κλωβού ρίψεων

Με χαρά και ικανοποίηση ενημερώνουμε τους αθλητές και αθλήτριες των ρίψεων ότι στο δημοτικό γήπεδο Νικήτης Χαλκιδικής κατασκευάστηκε και εγκαταστάθηκε καινούργιος κλωβός ρίψεων. (σύντομα θα υπάρχει και φωτογραφία), με δυνατούς ιστούς και καλής ποιότητας δικτυωτό πλέγμα. Η κατασκευή έγινε από το τοπικό συνεργείο του Γιάννη Καραλή με τους συνεργάτες του. Βασικός συντελεστής ο δήμος Σιθωνίας και ιδιαίτερα ο δήμαρχος του Δήμου Σιθωνίας Γιάννης Τζίτζιος, πάντα κοντά στα αθλητικά δρώμενα της Σιθωνίας.

Όταν ο παλιός μου συμμαθητής έγινε πολιτικός... Συνέντευξη με τον Στέλιο Βαλιάνο

Συνέντευξη από την Ειρήνη Ζαννάκη
Είναι γεγονός ότι στο πέρασμα των χρόνων τα σημεία των καιρών κάνουν την εμφάνισή τους αμείλικτα, όσο κι αν προσπαθούμε να τα αρνηθούμε. Χαρακτηριστική είναι η νοσταλγία για τα εφηβικά μας χρόνια και οι σχολικές μας αναμνήσεις. Δε θα μπορούσα ν’ αποτελέσω εξαίρεση στο γενικό αυτό κανόνα. Έτσι, με την ευχέρεια που μας παρέχουν απλόχερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης άρχισα κι εγώ ν’ αναζητώ παλιούς φίλους και συμμαθητές, ίσως για να πάρω λίγη από την ανεμελιά του σχολείου με ένα μικρό ταξιδάκι στο χρόνο. Μια ανάσα λίγο πριν τα σαράντα..

Πουέρτο Ρίκο

ΙΔΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ "ΚΟΦΤΗΣ" ΚΑΙ "ΓΔΑΡΤΗΣ" ΤΟΥ EUROGROUP

ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΣΤIΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΗ ΚΟΥΡΕΜΑ!
Αυτόματες περικοπές δαπανών - δηλαδή μισθών και συντάξεων- αλλά και νέα φορολογικά μέτρα σε περίπτωση απόκλισης από το στόχο του 3,5% πλεονάσματος το 2018 συμφωνήθηκε στο Eurogroup - O Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέλαβε να ετοιμάσει Προεδρικό Διάταγμα με τον «αυτόματο κόφτη» πριν από το επόμενο Eurogroup της 24ης Μαϊου ώστε να προχωρήσει η αξιολόγηση
Τη θεσμοθέτηση ενός ιδιαίτερα σκληρού μηχανισμού αυτόματης περικοπής δαπανών, για τις οποίες η ελληνική κυβέρνηση δεν θα έχει το δικαίωμα παρέμβασης ή μονομερών ενεργειών και τον οποίο θα συμπληρώνουν μία σειρά μόνιμων μέτρων, που θα αφορούν όχι μόνο περικοπές αλλά και αυξήσεις εσόδων (σ.σ.: αυξήσεις φόρων), απαιτεί από την κυβέρνηση το Eurogroup, όπως αποκαλύπτεται από την επίσημη ανακοίνωσή του.

Υπάρχουν και ...μικροδιαφορές !