Σάββατο, 7 Μαΐου 2016

Το αριστεροχώρι, η αχαριστία-αλητεία του Τσίπρα και μία υπόσχεση...


«Το κόμμα πλέον απευθύνεται σε ευρύτερα ακροατήρια και όχι σε ένα αριστεροχώρι» είπε ο κ. Τσίπρας σαν απάντηση σε ενοχλητική ερώτηση κάποιου συντρόφου του στην τελευταία πολιτική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Πιστεύουμε και το πουλημένο τομάρι που ρώτησε τον Τσίπρα και πήρε την παραπάνω απάντηση, θαρρεί πως είναι ακόμα λίγο αριστερός και με την συγκεκριμένη απάντηση λυπήθηκε (όχι τόσο βέβαια, για να χάσει τα μισθά...)

"Ο Τσίπρας φόρεσε την κουκούλα και πήρε το τσεκούρι, ως δήμιος του λαού, να αποτελειώσει όσα δεν πρόκαμαν οι προηγούμενοι"

Αν ο Αλέξης Τσίπρας εννοούσε όσα έλεγε κάποτε, θά `πρεπε νά 'χε παραιτηθεί. Αντ' αυτού, φόρεσε την κουκούλα και πήρε το τσεκούρι, ως δήμιος του λαού, να αποτελειώσει όσα δεν πρόκαμαν οι προηγούμενοι. 
Ειδικά όσοι και όσες αγωνιστήκαμε για την εκλογή του στην Πρωθυπουργία, το Γενάρη του 2015, έχουμε την υποχρέωση απέναντι στον κόσμο, να μη σιωπήσουμε ούτε λεπτό μπροστά στη συνεχιζόμενη οικονομική και κοινωνική γενοκτονία. Το επιχείρημα να μην έρθουν οι προηγούμενοι συγκινεί πια λίγους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει το ίδιο με αυτούς που καμώνεται πως έδιωξε. Φαυλότητα, αναξιοκρατία, καθεστωτισμός.

Πολύγυρος 14 Μαΐου 2016: 12ος Αγώνας Δρόμου "μνήμης και τιμής"