Κυριακή, 17 Απριλίου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ: TO ΠΙΟ ΠΕΙΘΗΝΙΟ ΠΙΟΝΙ

Στον κύριο τίτλο της Realnews της Κυριακής (17/4), ο μνημονιακός Αλέξης Τσίπρας "απειλεί" με παραίτηση και εκλογές, αντιγράφοντας ακόμη και το Σαμαρά που έλεγε "φεύγω και διαπραγματευθείτε με τον Τσίπρα" (κακόγουστη αντιγραφή...!) και ακριβώς από κάτω και...αριστερά ο Βούτσης...του ασκεί κριτική δηλώνοντας πως..."Δεν είναι υπεύθυνη στάση να σκέφτεται κάποιος εκλογές"! 
Σιγά μην αφήσουν οι δανειστές να φύγει ο Αλ. Τσίπρας, τώρα που βρήκαν ένα δικό τους ''αριστερό'' ικανό, για να περάσουν τη λεηλασία των συντάξεων και το ξεπούλημα της χώρας...! 
Που θα βρουν τέτοιο ''κελεπούρι''!

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ

Τελικά Συνέλληνες, βρισκόμαστε στα αλήθεια στη «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ», στη χώρα της ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και της ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ, και αυτό που δεν μπορώ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ να καταλάβω, είναι ΓΙΑΤΙ ένας λαός  ανέχεται ΟΛΟΥΣ αυτούς που τον κοροϊδεύουν, που τον εξαθλιώνουν, και ….. καμαρώνουν για τα έργα τους.

Το θέμα μας έχει και ΠΑΛΙ να κάνει με τα Άτομα Με Αναπηρίες, με την άσχημη κοροϊδία που υφίστανται από τους «διοικούντες» αυτό το κράτος, από ΟΛΟΥΣ εκείνους, που η ΚΑΤΑΡΑ το έφερε να διοικούν την υγεία είτε από κάποια υψηλή θέση, είτε ακόμα και από το γραφείο κάποιου απλού υπαλλήλου.

ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Η νόμιμη προθεσμία χορήγησης των εκκρεμουσών αδειοδοτήσεων εκ μέρους του ΥΠΕΝ έχει εκπνεύσει. Το λόγο θα έχει και πάλι το ΣτΕ ! ! !

Η τρέχουσα χρονική περίοδος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη διότι εκπνέει η προθεσμία που είχε, σύμφωνα με το νόμο, το ΥΠΕΝ για να αξιολογήσει τα αιτήματα του επενδυτή και να χορηγήσει ή να μην χορηγήσει τις εκκρεμούσες άδειες για την επένδυση χρυσού στη ΒΑ Χαλκιδική. Σε συνδυασμό με την ανωτέρω προθεσμία, ολοκληρώνεται και το χρονικό διάστημα από την αρχή του έτους που είχε θέσει ο CEO της μητρικής εταιρείας Eldorado Gold ως διάστημα αναμονής, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω στάση της εταιρείας για τη συνέχιση της επένδυσης στο μεταλλείο της Ολυμπιάδας, ανάλογα και με τις εξελίξεις εκ μέρους του υπουργείου.